Bliv godt klædt på til vinterløb

Bliv klar til en løbetur i de kolde og mørke vintermåneder med det rette løbeudstyr.

Bliv godt klædt på til vinterløb

Vinterløb

Selvom vintermørket og de kølige temperaturer ikke ligefrem indbyder til en løbetur, er der rigtig god grund til fortsætte med at #dyrkglæden ved løb i vintermånederne også.

Udover motion, styrker du også dit generelle helbred og din mentale sundhed. Dertil er løb en rigtig god måde at bekæmpe stress, da dine tanker kan få frit løb på løbeturen.

Her på siden får du inspiration til det rette løbeudstyr, som kan booste motivationen til at snøre løbeskoene og trodse de lave temperaturer.

Psst. Husk at bruge #mitløb og del din løbeoplevelse med alle os andre…

Inderste lag

Det inderste lag (base layer) skal gerne bestå af funktionelt løbeundertøj som f.eks. løbeunderbukser, løbeundertrøje og evt sports-BH.For at dit løbeundertøj kan give dig den nødvendige komfort, skal du sikre dig at det er:Svedtransporterende så du kan forblive tør og derved undgå nedkølingÅndbart så din hud kan komme af med overskydende varmeFleksibelt så der ikke er noget, der generer digHav gerne flere sæt, så du altid har dit base layer klar til en tur på løbestien.

SE ALT BASELAYER

Mellemlag

Mellemlag bruges som udgangspunkt som lag mellem dit løbeundertøj og din løbejakkeMellemlaget har til formål at isolere og til at skabe en optimal kropstemperatur, når du løber.Mellemlaget skal altså kunne holde dig varm samtidig med, at det skal kunne tage imod fugten fra det inderste lag.Også her bør du sikre dig at tøjet er svedtransporterendeåndbart og fleksibelt, så du kan løbe uden at tænke på, om tøjet nu kan klare turen.

SE MELLEMLAG HER

Tjekliste til din vinter-løbegarderobe

Vinter løbetights

Uf, et par forfrosne lårbasser kan hurtigt afkorte løbeturen ufrivilligt.Derfor bør du investere i et par gode løbetights, som er skabt til at kunne klar de kolde temperaturer.Vinter løbetights giver dig ekstra varme, dér hvor der er behov for det.De er ofte lavet med opkradset inderside, som er lækker, blød og beskytter lår og baller mod kulden.Ydersiden er fremstillet i et vandafvisende og vindtæt materiale.

SE VINTER LØBETIGHTS

Yderste lag

Ydrelaget skal kunne beskytte dig mod vind og vejr.En vind- og vandtæt løbejakke eller løbevest er derfor rigtig god at have i din løbegarderobe.Løbejakken må ikke være alt for tyk, da den så vil være for tung at løbe med, men den skal kunne stoppe vinden, inden den når ind på kroppen.Udover at holde kroppen varm og tilpas skal dit ydrelag også være funktionelt i form af lommer til nøgler, kort mm. samt praktiske refleksdetaljer.

SE ALLE LØBEJAKKER

Løbesko

Der er intet i vejen for at bruge dine almindelig løbesko, når du løber om vinteren.Et godt trick er at have lidt ekstra plads i forrest skoene, da luft som bekendt er med til at isolere.Du undgår derved at dine fødder bliver kolde.Løber du ofte i skoven eller på ujævne underlag, vil et par trailløbesko altid være at fortrække, da de hjælper med den nødvendige stabilitet.

SE ALLE LØBESKO

Altid gode priser, hurtig levering og 365 dages fuld returret

Hos SPORT 24 har vi noget for hele familien. Se vores store udvalg