Wilson

29 produkter

Filtrer
Sortering
Viser 28 af 29 produkter

Wilson, som i dag kendes bedst inden for sportsgrene som tennis, badminton, golf, basketball, baseball og amerikansk fodbold, har rødder tilbage i Schwarchild & Sulzberger Company i kødpakningsindustrien i New York, Chicago og Kansas City. Meget har ændret sig siden dengang.

Roger Federer, Venus og Serena Williams

Wilson har en lang række stjerne r på sponsorlisten blandt andre tennissøstrene Venus og Serena Williams, Roger Federer og den danske VM-mester i badmintondouble Jonas Rasmussen. Et kvalitetsstempel af den kaliber er svært at komme udenom, og nu har du også mulighed for at blive en del af Wilsons stjernespækkede hold. 

Kødindustri eller ketcherstrenge

1913: Sulzberger Ashland Manufacturing Company blev grundlagt. Her startede produktionen af tennisketcherstrenge og violinstrenge lavet af resterende animalske biprodukter. Produktionen blev hurtigt udvidet til at indeholde baseballsko og tennisketchere.

1915: Thomas E. Wilson blev formand for Ashland Manufacturing Company og ændrede navnet til Thomas E. Wilson Company. Virksomheden begyndte også at producere holdtøj, golfbolde, amerikanske fodbolde og basketballs.

1918: Thomas E. Wilson forlod virksomheden for at hellige sig kødindustrien, og navnet blev ændret til Wilson & Co. Helt frem til 1966 har kødpakningsvirksomheden kontrol over Wilson & Co.

1922: Wilsonbegyndte produktionen af Ray Schalks baseballhandske, som sætter standarden for design, komfort og polstring i baseballsporten.

1931: Tid til navneforandring igen - denne gang til Wilson Sporting Goods Company, som indtil videre stadig hænger ved.  

1930erne: Wilson vælger at fokusere mere på golf og samarbejder med golfspillerne Gene Sarazen og Sam Sneed om udvikling af udstyr.

Michael Jordan, Cast Away og Pepsi

  • Wilson og basketballstjernen Michael Jordans signerede basketball solgte over én million årligt i næsten 14 år i træk.
  • Wilsons volleyball blev særlig kendt efter en birolle i filmen Cast Away. Her var Wilson Tom Hanks eneste ven på den øde ø. Efter den store filmsucces lancerede Wilson faktisk en volleyball med selv samme ansigt påtrykt som i filmen.
  • Siden 1979 er Wilsons tennisbolde blevet brugt til US Open.
  • Wilson har i en kort periode været ejet af Pepsi Co.
  • Wilson er i dag ejet af det finske multinationale selskab, Amer Sports, som er den største producent i verden inden for sportsudstyr.
  • Wilsons Knute Rockne stod bag den første amerikanske fodbold, som kunne ventilpumpes.
  • I starten af 90erne havde Wilson den største markedsandel af alle sportsudstyrsvirksomheder i verden med en samlet omsætning, der svarede til 8,5 % af markedet.
  • Wilson er de første til at producere runde paprør som emballage til tennisbolde, der stadig bruges i dag.
  • Wilsons golfkølle R-90 bliver solgt i 50.000 eksemplarer alene i 1932.

Wilson har en lang historie bag sig og forhåbentlig også en lang fremtid foran sig. Derfor er vi hos SPORT 24 meget stolte over at kunne tilbyde Wilsons kvalitetsprodukter til dig, lige meget om det er tennis, badminton, golf eller noget helt fjerde, som du interesserer dig for.