Spar op til 50% på masser af ASICS løbesko - Find dem her >

Sandaler

(222 produkter)

Stort udvalg af skønne hverdagssandaler til hele familien

Foråret åbner op for brugen af sandaler til alle mulige aktiviteter. Her på siden finder du vores samlede udvalg af flade sandaler til alverdens brug. Iblandt udvalget er der både badesandaler, flip flops, sportssandaler og outdoorsandaler. Du bliver klædt på til allroundaktiviteter med høj komfort om fødderne.

Flade sandaler med høje standarder

Med mere end 100 forskellige modeller har vi flade hverdagssandaler til de fleste fødder og ønsker. Hele familien kan blive klædt på i flade sandaler, som er alt andet end en flad fornemmelse. Alle modeller er valgt med fokus på:

  • Høj kvalitet
  • Høj komfort
  • Høj slidstyrke
  • Velsiddende fit

Uanset, om du står overfor en udfordrende og eventyrlig vandring eller venter på at komme ud at nyde sommersolen ved stranden, kan du finde et par sandaler til formålet her på siden. De flade modeller har mange looks og forskellige funktioner, der er tilpasset brugen. Går du efter en outdoorsandal, skal du naturligvis have et par, der støtter dig og sidder tæt om fødderne. Skal de med på stranden, skal de blot være nemme at komme i og tage af, inden du rammer bølgerne.

Køb dine hverdagssandaler hos SPORT 24

Vi glæder os over at kunne tilbyde dig et bredt udvalg af flade sandaler til hverdag og fritid. Det betyder, at vi kan dække hele familien ind med komfortable og smarte sandaler til skolebrug, arbejde og ren afslapning. Handler du online hos SPORT 24, får du leveret dine varer efter blot 1-2 hverdage, så du lynhurtigt kan blive sommerklar.