Jakker

781 produkter

Filtrer
Sortering
Viser 28 af 781 produkter

Kæmpe udvalg af jakker

Hos SPORT 24 finder du altid et spændende udvalg af mange forskellige typer jakker. Uanset om du søger en vinterjakke, en regnjakke eller måske en løbejakke, kan vi tilbyde et bredt og varieret sortiment, hvor der er modeller for enhver smag. Vi har naturligvis også mange andre typer jakker, så du kan blive klædt godt på til enhver lejlighed. Dyk ned i vores udvalg af jakker og bliv inspireret til dit næste køb. Vi har samlet alle vores mange forskellige modeller her på siden og giver dig herunder et overblik over, hvilke typer af jakker du kan finde.

Vælg en jakke der passer til vejret

I Danmark har vi jo som bekendt fire forskellige årstider og hver sæson kræver en jakke, der passer til vejret. Derudover er der mange udendørs aktiviteter og sportsgrene, hvor det giver god mening, at have en specifik jakke, der er designet til formålet.

Herunder finder du vores udvalg af hverdagsjakker, som egner sig til forskellige sæsoner eller vejrtyper:

Disse jakker er designet med fokus på egenskaber som varmeisolering, vandtæthed og beskyttelse mod vinden. I forskellig grad naturligvis – alt efter hvilken sæson de er tiltænkt.

Den næste gruppe af jakker er designet med fokus på sport og fysisk aktivitet, hvor kravene mere handler om lethed, åndbarhed og mulighed for fri bevægelse:

Med disse jakker bliver du klædt optimalt på til bevægelse og intens træning, hvor du både skal være beskyttet mod vind og vejr samt kunne ånde og komme af med overskydende varme.

Herudover har vi samlet jakker fra en række af vores mest populære mærker. Så er du specielt interesseret i jakker fra et bestemt mærke, kan du tjekke listen herunder ud og vælge dit yndlingsmærke:

Der er altså masser af lækre jakker fra nogle af de største og bedste outdoor- og sportsmærker. I toppen af siden er det muligt at filtrere i flere forskellige kategorier og her kan du også vælge en lang række andre spændende mærker.

Se også vores store udvalg af veste.

Bestil trygt på SPORT24.DK

Fælles for de mange jakker her på SPORT24.DK er den høje kvalitet og det store fokus på smart og funktionelt design. Du kan altså roligt bestille din nye jakke her på webshoppen, hvor vi tilbyder dig hurtig levering og høj service. Vi afsender således din ordre i løbet af 1-2 hverdage, så du hurtigt kan få glæde af din nye jakke. Ønsker du at returnere dine varer, har du hele 365 dages returret, hvor du enten kan sende tilbage til webshoppen eller bytte i en af vores mange fysiske SPORT 24 butikker, som du finder over hele landet.

Har du overvejet et klubmedlemsskab?

Som medlem af Klub SPORT 24 får du en lang række spændende og attraktive fordele. Det er helt gratis at være medlem og du bruger helt enkelt dit telefonnummer som medlemsnummer, så du ikke skal bøvle med et ekstra plastikkort, som skal huskes, når du handler. Dit medlemsnummer dækker hele husstanden, hvilket er en fordel, da du som medlem optjener bonus på alle dine køb – både i butik og online.

Som klubmedlem får du desuden fri fragt og returforsendelse, når du handler på webshoppen. Derudover får du mulighed for at komme til før-udsalg og andre arrangementer samt nyde godt af vores mange gode medlemstilbud.

Læs mere om dine klubfordele og opret dig nemt og hurtigt her.