HUSK at du altid har 365 dages returret hos os. Du kan derfor trygt vente med at bytte eller returnere til butikkerne åbner igen.

Løbetrøjer & mellemlag til børn

11 produkter

Filtrer
StørrelseVis liste
116
122 - 128
128
128 - 140
140
152
152 - 164
164
Køn(2)Vis liste
2 Valgt
Drenge, Piger
Kvinder
(53)
Mænd
(42)
Drenge
(6)
Piger
(10)
Pris
DKK 137.5
DKK 330
MærkerVis liste
Endurance
(10)
Nike
(1)
FarverVis liste
Grå
(2)
Grøn
(1)
Lilla
(1)
Pink
(2)
Sort
(5)
Sortering
Fjern alle
Drenge
Piger
Viser 11 af 11 produkter

Lækre og smarte løbetrøjer til børn

En langærmet løbetrøje er et must i enhver løbegarderobe. De langærmede løbetrøjer til børn kan således anvendes i store dele af året og kan nemt kombineres med resten af dit løbetøj, så komforten er helt i top - uanset temperaturen. Hos SPORT 24 finder du et stort og spændende udvalg af smarte og lækre løbetrøjer til børn.

Godt udvalg af løse og tætsiddende modeller

Uanset hvordan vejret arter sig, er der en løbetrøje, der passer til dine behov. Sortimentet byder på klassiske løbetrøjer i lette og svedtransporterende materialer, som effektivt hjælper med at holde kroppen tør og komfortabel på løbeturen. Nogle modeller har en tætsiddende pasform og er fremstillet i en fleksibel kvalitet, der sikrer optimal bevægelsesfrihed. Disse modeller egner sig perfekt som dit inderste lag. Andre har et mere løst design og egner sig derfor bedre som et tyndt mellemlag. Hos SPORT 24 finder du et godt udvalg af både løse og tætsiddende løbetrøjer til børn.

Hold varmen på løbeture i vinterkulden

Når kulden rigtig bider og du skal ud at løbe, er den rigtige påklædning meget vigtig. Vi anbefaler en varmende løbetrøje, som dit isolerende mellemlag under løbejakken. De varmeisolerende løbetrøjer er ofte en anelse kraftigere og forsynet med en opkradset inderside, der giver dig optimal beskyttelse mod vinterkulden. Typisk er de varme løbetrøjer til børn designet med en lille, beskyttende krave, der kan skærme mod vinden. Derudover sørger en lynlås i halsen for, at du nemt og hurtigt kan skabe ventilation, hvis du alligevel får det for varmt.

Hurtig levering og god bytteservice

Udvalget af lækkert børneløbetøj er over årene blevet større og bedre - og det gælder også løbetrøjer til børn. Her på webshoppen har vi samlet et spændende udvalg fra en række af de bedste løbemærker, så du kan blive klædt optimalt på, når du løber. Modellerne er nøje udvalgt, så du kan være sikker på at kvaliteten er helt i top. Bestil online her og modtag din pakke om 1-2 hverdage. Husk at du har 365 dages returret og naturligvis kan bytte i din lokale SPORT 24 butik.