Garmin Forerunner 265 - RUN. RECOVER. REPEAT.

Har du brug for en træningsmakker, der altid står klar og er med på den værste? Så har vi helt sikkert det, du leder efter.

Garmin Forerunner 265 - RUN. RECOVER. REPEAT.

Har du brug for en træningsmakker, der altid står klar og er med på den værste? Så har vi helt sikkert det, du leder efter.Det kan være svært at bevare motivationen, hvis ikke man visuelt kan se, hvad dagens træning har haft af effekt – og derfor bliver Garmin Forerunner 265 din nye bedste ven. Opnå nye mål, slå dine rekorder og bevar motivationen! Det er, hvad du kan forvente af den nye Garmin Forerunner 265.

Få mest muligt ud af dagen

Garmin Forerunner 265 er et GPS-styret smartwatch, der med sin farverige AMOLED touchskærm skiller sig ud og fortæller dig, når du er klar til endnu en produktiv session! Det gør den med sin ’paratheds-feature’ også kaldt ’training readiness’, der ved, hvornår din krop er restitueret og klar og til en ny svedig træning.

Vågn op til en ny morgenrapport for at få din personlige sundhedsindsigt sammen med et overblik over din søvn, restitution og dagens træningsudsigter. Planlæg din løbsstrategi med urets løbswidget, der muliggør personligt tilpassede træningspas, der tilpasser sig din præstation, restitution og dine træningsforløb. Garmin Forerunner 265 gør forarbejdet for dig, så du kan få mest ud af dagen og din træning!

Følg din træning – uanset aktivitet

Det kan være svært at finde det perfekte ur, der tracker alt – uanset sportsgren eller aktivitet. Selvom det lyder for godt til at være sandt, så kan du med Forerunner 265 vælge mellem mere end 30 forskellige aktiviteter, herunder triatlon, cykling, løb, svømning og mange flere. Få blandt andet indblik i din hastighed, distance, restitutionstid, fremskridt, planlægning, træningsmængde mm. Derudover tilbyder Forerunner 265 også en LiveTrack funktion, der lader dig dele din aktivitet til realtid og dele din motivation med din træningsmakker!

Få ikke bare et glimt, men det fulde overblik over din sundhed på tværs af alle aktiviteter uden bekymring om strømsvigt. Garmin Forerunner 265 har nemlig en batterilevetid på op til 15 dage i smartwatch tilstand. Med den lange batteritid, får du også mulighed for at overvåge din søvn bedst muligt, da det ikke løber tør under nattesøvnen.

Brug det som smartwatch i hverdagen

Forerunner 265 er ikke kun essentiel til at tracke og samle informationer om dine træningsforløb og søvn. Uret er faktisk også designet til at fungere som et perfekt smartwatch til din hverdag med smarte notifikationer. Få besked om tekstsvar og afvis opkald. Du kan samtidig holde dig opdateret ved at kunne se din kalender, vejrudsigten, styre og afspille din yndlingsmusik, find min telefon og meget mere! Alt det kan du se og styre, imens uret måler dine skridt, distance, etage opstigninger og kalorieforbrænding på en helt almindelig dag på kontoret.

Garmin Forerunner 965 – endnu flere features

Kan du heller ikke få nok af vilde feautures, tracking og data? Så er Garmin Forerunner 965 uret for dig. Med op til 23 dages batteritid i smartwatch tilstand vil du opleve et premium GPS trænings-ur, med endnu mere lagringsplads, en opdateret ramme i letvægts titanium og endnu flere fede features, der booster din motivation! Oplev blandt andet ’Wrist-based Running Dynamics’, der giver dig avanceret løbedynamik, herunder løbekraft, skridtlængde og tid i kontakt med jorden. Alt det kan du få et overblik over uden behov for ekstra udstyr. Derudover kan du spore dine belastningsforhold for at holde din træningsvækst indenfor grænserne, så du hverken risikerer overbelastning eller tabt motivation. Det vil samtidig hjælpe dig med at forblive sund og undgå tilbageslag, som kan sætte en stopper for træningen.

Det er tid til at booste motivationen, give træningen en ekstra skalle og opnå endnu flere af dine mål med Garmin Forerunner 265 og 965. Giv dig selv verdens bedste træningsmakker, der aldrig siger nej til en udfordring!

Få fat i din egen Garmin Forerunner lige her!

Altid gode priser, hurtig levering og 365 dages fuld returret

Hos SPORT 24 har vi noget for hele familien. Se vores store udvalg