NYT: SUBLIME LØBESKO FRA SALOMON

Bedst, som du troede, at Salomon kun designede trail- og vandresko, så har de også meldt sig ind i kampen om asfalt-løbernes gunst med almindelige løbesko.

NYT: SUBLIME LØBESKO FRA SALOMON

Salomon er for mange kendt for at lave solide, skridsikre vandresko og trailløbesko, men at de nu også laver deciderede løbesko til jævnt underlag som asfalt er helt nyt.

Du kan nu finde løbesko fra Salomon til al slags løb – uanset om du suser ud af asfaltstien i både sol og regn, om du springer gennem skovbunden i et kuperet terræn, eller om du gør lidt af det hele for at variere din løbetræning.

Vi har fundet tre løbesko fra Salomon frem, så du kan lære dem at kende. Læs med herunder og find ud af, hvilket par der skal med på din næste løbetur.

DRX BLISS - behagelig løbesko med god støtte og guidning

Salomons DRX Bliss er den første, vi har valgt ud til dig. Der er tale om en superstabiliserende, alsidig neutral til mild pronation løbesko, som er ideel til dig, der søger ekstra støtte og guidning i sin løbesko.

DRX Bliss er kendetegnet ved et Active Chassis™ lavet af den samme EVA-foam, som Salomons Energy Foam mellemsål er lavet i, dog en smule mere komprimeret i det aktive chassis. Du kan se det aktive chassis på yder- og indersiden af løbeskoen, der hvor skoen har en anden farve. Det aktive chassis fungerer som en støttende support for dit løb og er med til at stabilisere dine skridt. Første gang du får løbeskoen på, vil du kunne mærke det støttende chassis, fordi det er en anelse fastere end resten af skoen. Du vil hurtigt komme til at holde af det, hvis du har behov for en løbesko, der aktivt støtter din fod under løb og fx forhindre, at du pronerer.

Hvis du snupper et par DRX Bliss får du samtidig en løbesko med maksimal støddæmpning til dine hverdagsløbeture, hvorfor DRX Bliss også er eminent til længere distancer og på skiftende terræn.

DRX Bliss er udstyret med et 8 mm drop fra stack (34 mm) til forfod (26 mm), hvilket er et almindeligt drop, som er godt til dig, der gerne vil have en løbesko, som forstærker det naturlige rul af hele foden – især hvis du (som de fleste andre) har tendens til at lande på hælen, når du løber.

Aero Glide 2 – Neutral mængdesko med MAX stødabsorbering

Hvis du er ude efter en regulær mængdeløbesko til dine 2-3 ugentlige løbeture, som yder dig maksimal støddæmpning, så skal du have fat i Aero Glide 2 fra Salomon. Hverdagsløbeskoen er designet til at være din behagelige partner på længere løbeture, når du skal have nogle kilometer i banken for at holde din kondi oppe.

Aero Glide 2 imponerer først og fremmest med en ekstra gavmild stackhøjde på hele 37 mm og et 10 mm drop ned til forfodens 27 mm, hvilket – i kombination med Reverse Camber-formen – er med til at guide hele din fod på vej i et komplet naturligt rul fra hæl til forfod.

Mellemsålen er lavet i blød, eftergivelig Energy Foam, og Salomon beskriver selv Aero Glide 2 med ordene ’maksimal støddæmpning’. Det betyder, at Aero Glide 2 gør det fremragende på de lange ture, men at den ikke giver tilstrækkeligt med styrende støtte til dig, der pronerer kraftigt eller primært leder efter en løbesko til korte sprintture i højt tempo.

Ydersålen er lavet med Salomons effektive Contra GRIP® All Terrain, som giver et godt greb på løst, ujævnt eller vådt underlag.

Skal du på trailløb? Så er den næste løbesko måske lige noget for dig?

Ultra Flow – stødabsoberende trailløbesko

Vi skal selvfølgelig også se på en af de absolut bedste hybrid-løbesko fra Salomon, som er ideel til dig, der mangler en neutral trailløbesko.

Her skal du møde Salomon Ultra Flow, som er en fremragende trailløbesko til de ustabile grusstier og andet krævende, løst og ujævnt underlag, men som også gør det fantastisk på almindelige vandreture i kupereret terræn takket være den overlegne støddæmpning, letvægtsmaterialerne og den grove ydersål, der giver dig et sikkert greb. Lad os dykke dybere ned i detaljerne.

Ultra Flow løbeskoen fra Salomon er udstyret med flere ikoniske Salomon-detaljer, fordi de fungerer hamrende godt. Den har fx en mellemsål i blød Energy Foam, som yder maksimal stødabsorbering, hvilket er med til at reducere fodtræthed på længere løbeture. Den effektive, mærkbare støddæmpning er også det, der gør overgangen fra asfaltsti til trail supersmooth, når du eksempelvis løber fra dit hjem via cykelstier hen til den ujævne skovsti, du har tænkt dig at udfordre.

Med Ultra Flow på fødderne står du sikkert fast på al slags ujævnt og vådt underlag takket være ydersålens kraftige ContraGRIP® All Terrain med 3,5 mm grove knopper. Så kan grusstierne bare komme an.

Er du ude efter en trailsko, som giver et optimalt og naturligt rul af hele foden – og lander du oftest på forfoden eller midt på foden – så vil det 6 mm drop (fra 32 mm i stackhøjde til 26 mm i forfoden) samt skoens Revers Camber-form hjælpe dig effektivt på vej.

Således blev du klogere på 3 top-løbesko fra Salomon; skal du ud og nyde en løbetur med et par af dem på fødderne?

Altid gode priser, hurtig levering og 365 dages fuld returret

Hos SPORT 24 har vi noget for hele familien. Se vores store udvalg