Victor

Victor

30 produkter

Filtrer
Sortering
Viser 28 af 30 produkter

Tag din sejr med VICTOR

VICTOR er en forkortelse af ’victory’ og brandnavnet på det tøj og udstyr, der gennem årene har bragt mange talenter til succes i ketchersporten. Bliv selv en del af succesen. Køb dit VICTOR gear her.

Integritet, flid, præstation og excellence er nøgleordene i VICTOR-historien. Fire ord, der bærer blod, sved og tåre gennem mange squash og badmintonkampe verden over. Fra en lille fabrik til et omfattende badmintonbrand har VICTOR gennem mere end 50 år udviklet sig til et kæmpesortiment af tøj og udstyr fremstillet efter høje standarder.

Hos SPORT 24 er vi vilde med VICTOR og badminton. Derfor kan du købe alt til din badmintontræning fra det anerkendte mærke. VICTOR står nemlig bag tøj og udstyr som:

  • Ketchere
  • Sko
  • Tasker
  • Shorts/skørter
  • T-shirts
  • Træningsdragter

Når du køber VICTOR, køber du kvalitet. En kvalitet, vi står inde for hos SPORT 24, og som vi glæder os til at dele med dig. VICTOR er et forholdsvist nyt mærke i vores badmintonsortiment, men et mærke, der hurtigt har vokset sig stort i vores sportshjerter.

Køb VICTOR hos SPORT 24

Både online på SPORT24.DK og i vores fysiske butikker landet over kan du bestille og købe VICTOR tøj og udstyr til badminton og squash. Bestiller du online, får du varerne leveret indenfor 1-2 hverdage. Som Klub SPORT 24 medlem får du fri fragt og retur. I butikkerne møder du altid et smilende personale, der står klar til at vejlede dig i det rette VICTOR gear til badminton.