Info vedr. COVID-19! Genåbning af ALLE butikker | Håndtering af varer på lageret – Læs mere HER >

Suunto

()

Suunto – mærket for den seriøse atlet

Hvis du i dag dyrker motion, så tracker du garanteret dig selv på den ene eller anden måde. Enten ved hjælp af din telefon eller ved hjælp af et pulsur. Og der er få, der laver så gode pulsure som Suunto. Læs med og lær meget mere om det fede brand fra det mørkeste Finland.

Suunto leverer varen – hver gang

Suunto har siden firmaets oprindelse i 1936 været på forkant med udendørsaktivitet. Ja faktisk så var Suuntos første produkt et kompas, du kunne sætte på din arm, mens du motionerede. Og siden da har de innoveret, udviklet og forbedret deres ure, så de følger med tiden. Og det er også tilfældet med de nye ure fra Suunto, der kan tracke alle former for sport og være med dig under hele turen – til vands, på land og i luften. Suunto følger dig hele vejen.

Gode grunde til at vælge Suunto

  • Mere end 80 års erfaring med produktion og udvikling af aktivitetstrackere
  • Professionelle materialer
  • Prisvindende design
  • Hårdfør konstruktion

Suunto viser dig vejen

Suunto er finsk og betyder ”sti” eller ”retning”. Det klinger meget godt med Sunntos egne produkter, hvor det er navigation og tracking, der er det helt store fokus. Suunto går nemlig op i at levere et godt produkt til deres kunder, hvor der aldrig skal være tvivl om, at produktet fungerer. For når du køber et ur fra Suunto, så kan du kræve rigtig meget af det. Og der er et Suunto ur til alle sportsgrene og aktivitetsniveauer, så du altid kan finde det, der lige passer til dig.

Så hvad venter du på? Køb dit Suunto ur lige her på SPORT 24s webshop og ta’ din sport til det næste niveau. Du kommer ikke til at fortryde det!