Viser 32 af 57 produkter
Vis flere produkter

Gore-Tex fra Salomon – vandtæt fodtøj og jakker, der er perfekte til vandreture

På de længere gåture er normale sportssko eller lignende ikke altid det optimale fodtøj at have på. Normale sportssko har som regel en blød og fleksibel sål, hvilket kan gøre din fod mere træt, fremfor at være behagelig på turen. Du kan med fordel derfor tage på vandretur i et par Salomon Gore-Tex, der er sko, som kan gøre en mærkbar forskel, når dine fødder er udsat for det store pres, der kan være undervejs på en vandretur. Salomon Gore-Tex modellerne har typisk også en stiv sål, der giver god stabilitet til dine fødder undervejs på vandreturen – og skoene er generelt udført i de bedste kvalitetsmaterialer.

En af de største fordele ved at købe Salomon Gore-Tex, er som navnet hentyder til, nemlig den vandtætte og åndbare membran. Grunden til, at en Gore-Tex membran er lidt bedre end andre vandtætte membraner, er dens små porrer, der udover at sørge for åndbarhed, faktisk er hele 20.000 gange mindre end en vanddråbe. Det vil derfor sige, at du nærmest aldrig igen skal bøvle med våde fødder på vandreturen. Så gå ikke glip af dine Salomon Gore-Tex – der sørger for, at dine fødder altid har det behageligt og er tørre.

Salomon Gore-Tex trail løbesko, vandresko, vandrestøvler og jakker

SPORT 24 har et stort udvalg af forskellige produkter fra Salomon med den tynde, solide og effektive Gore-Tex-membran. Du kan fx finde:

  • Vandresko til de lange gåtur - med lavt skaft

  • Højskaftede vandrestøvler til dig, der har behov for lidt mere støtte om anklerne, fordi du fx vandrer i ujævnt og krævende terræn.

  • Praktiske jakker med Gore-Tex-membran til al slags vejr.

Køb dine vandtætte Salomon Gore-Tex hos SPORT 24 i dag

Salomon er særligt velkendt for at at lave støvler og sko, som er udviklet til krævende terræner under fx trekking. Derfor er kombinationen med Gore-Tex og Salomon oplagt, så du kan holde dine fødder både tørre, varme og behagelige selv på længere vandreture.

Er du på jagt efter et på velsiddende og vandtætte Gore-Tex sko til vandreturen, kan du nemt og trygt købe dem hos SPORT 24. Hos SPORT 24 giver vi dig nemlig 365 dages fuld returret på ubrugte varer i original emballage. Det gælder både på webshoppen men også i vores fysiske butikker. Vi sørger også for at du får afsendt dine varer lynhurtigt indenfor 1-2 hverdage. Så køb dine vandtætte Salomon GTX hos SPORT 24 allerede i dag.

Se også alle vores ECCO Gore-Tex, Gore-Tex fra New Balance samt Gore-Tex støvler.

Bliv klubmedlem og få fri fragt

Som klubmedlem hos SPORT 24 giver vi dig muligheden for fri fragt af din levering og vi vedlægger naturligvis en returseddel, så du kan sende tilbage til webshoppen uden beregning. Gå ikke glip af de enormt mange fantastiske fordele du kan få som klubmedlem hos SPORT 24. Du kan hurtigt og nemt blive medlem i dag. Skynd dig ind og opret dig som klubmedlem.

God fornøjelse med dine nye Salomon Gore-Tex.

Altid gode priser, hurtig levering og 365 dages fuld returret

Hos SPORT 24 har vi noget for hele familien. Se vores store udvalg