Info vedr. COVID-19! Genåbning af ALLE butikker | Håndtering af varer på lageret - Læs mere HER >

ONLY PLAY

()

ONLY PLAY – også til sport og fritid

Stå skarpt til træningen med ONLY PLAY, der er smart og velsiddende træningstøj i lækre materialer. Køb ONLY PLAY online hos SPORT 24.

Du kender måske bedst ONLY fra modeverden, hvor mærket er verdenskendt for de enkle og trendy designs. ONLY SPORT hører under ONLY og tilbyder dig også enkle og trendy designs, så du også kan være velklædt i træningscentret.

Velkendt kvalitet i en afslappet stil

ONLY PLAY består af en række lette og fleksible styles. Du kan klæde dig fra top til tå med ONLY PLAY shorts, tights, sweatpants, sports BH’er, toppe, bluser og jakker. Se skarp ud på løbebåndet i dit ONLY PLAY træningstøj, og føl dig godt tilpas i de bløde og behagelige materialer, der føles rare mod huden.

Hvis du bliver rigtig glad for dit ONLY PLAY outfit, er der heller intet til hinder for at bruge tøjet i fritiden, hvor du er sikret en afslappet komfort og god stil.

Køb ONLY PLAY på SPORT24.DK

Som noget helt eksklusivt kan du købe ONLY PLAY på SPORT24.DK. Vi er vilde med mærket, som mikser hotteste mode med grænsesøgende sport. Hvis du bestiller dit ONLY PLAY træningstøj i dag, modtager du det inden for 1-2 hverdage. Du får altid en lynhurtig og professionel service. Skulle du have nogle spørgsmål til din ordre, er du altid velkommen til at kontakte kundeservice. Husk, at du som VIP-medlem altid får gratis fragt.