New Balance

New Balance

105 produkter

Filtrer
Sortering
Viser 28 af 105 produkter

Fra tjener med ømme fødder til skomager

New Balances rødder kan spores helt tilbage til 1906. Her besluttede den 33-årig tjener, William J. Riley, at designe en støtte til svangen.  Denne støtte skulle gøre det mere behageligt for dem med arbejde, der krævede, at de måtte stå op det meste af dagen. Det førte til grundlæggelsen af New Balance Support Company i Boston på den amerikanske vestkyst. Svangstøtten bestod af tre støttepunkter formet i en trekant for at sikre både komfort og balance. Det siges, at ideen til denne konstruktion var en hønsefod, som netop består af tre klørlignende tæer, der giver hønen den perfekte balance. Det er her navnet, New Balance, stammer fra. Rileys design kunne ikke sammenlignes med noget andet på markedet, og i 1909 kunne han findes oplistet som skomager i Boston.

Løbesko til enhver stil og bredde

1928: Riley lavede sin første løbesko til Boston løbeklub.

1941: New Balance lavede ikke bare specialfremstillede løbesko, men også specialfremstillede sko til basketball, baseball, tennis og boksning.

1927: På grund af stigende efterspørgsel, blev Arthur Hall ansat som sælger i 1927, og senere blev han partner.

1956: Arthur Hall solgte firmaet videre til sin datter, Eleanor, og hendes mand, Paul Kidd.

1960: ’The Trackster’ lanceres, og modellen blev meget populær blandt flere universiteters løbehold.

1960erne: New Balance brugte ikke ressourcer til markedsføring, så mærket var forholdsvist lokalt. Kendskabet til skoene blev derfor spredt via mund til mund-metoden. Firmaet bestod af bare seks personer, som producerede 30 par sko om dagen.

1972: Mærket blev opkøbt af Jim Davis samme dag, som Boston Marathon fandt sted. Det betød nye tider for New Balance. Jim Davis og hans kone, Anne, som kom med i 1978, sørgede for at udvide deres marked til Europa.

Produktion i USA og England

  • I dag sælges 30% af New Balance-sko i Europa
  • Parret Eleanor og Paul Kidd stod bag lanceringen af ’the Trackster’ i 1960, som var verdens første løbesko med en riflet sål, og også den første løbesko, som blev lavet i varierende bredder.
  • Modsat de fleste af sine konkurrenter, f.eks. som Nike og adidas, befinder produktionen af New Balance-sko sig stadig den dag i dag i USA og nu også i England.
  • New Balance adskiller sig fra andre sportsskosproducenter ved at lave alle sine sko i fire forskellige bredder, da de arbejder efter en filosofi om, at ikke alle fødder er ens.

New Balance er stadig i konstant udvikling for at blive bedre. Der er samme fokus på kvalitet og funktionalitet som dengang, men nye idéer og teknologi giver hele tiden mulighed for udvikling til det bedre. Hos SPORT 24 har du mulighed for at købe New Balances kvalitetsprodukter og dermed blive en del af mærkets over 100 år lange historie.

New Balance sneakers

New Balance sneakers til dame

New Balance sneakers til herre

New Balance dame

New Balance herre

New Balance børn

New Balance sko

New Balance Fresh Foam

New Balance 1080

New Balance 574

Vidste du, at SPORT 24 elsker løb og at du kan finde tonsvis af inspiration og blive meget klogere på alt om løbetræning lige her? Besøg vores spændende univers med blogindlæg, guides og videoer, der klæder dig på til en sjovere og mere effektiv løbetræning. God fornøjelse!