SPAR 20% på ALT* - også i forvejen nedsatte varer | Gælder kun for klubmedlemmer | Shop HER

Mols outdoor udstyr

13 produkter

Filtrer
Sortering
Viser 13 af 13 produkter

Mols outdoor – vandreudstyr og letvægts soveposer

Med kærlighed til friluftslivet er Mols outdoor udstyr designet og fremstillet til at give dig et fantastisk indblik i den danske og nordiske natur.

Soveposer i lette materialer, slidstærke liggeunderlag og rejserygsække. Mols er vandreudstyr i dansk kvalitet til opdagelser i den smukke, uspolerede natur. Find dit bedste vandreudstyr her på siden og i vores øvrige outdoorkategori, som indeholder mere end 200 funktionelle produkter med høj komfort.

En rejserygsæk til korte og lange ture

Uanset, om du har planlagt en endagstur, weekendtur eller længerevarende rejse, er en rejserygsæk fra Mols en trofast ven i landskabet. Med inspiration hentet fra Djurslands Mols Bjerge er Mols rejserygsække altid egnet til rejsen. Med masser af gennemtænkte og funktionelle detalje, organiserede rum og et slidstærkt materiale er en rejserygsæk fra Mols et sikkert valg, når dit eventyr står på vildmark eller en naturskøn endagstur i landskabet.

Letvægts sovepose til udfordrende vandring

Soveposer fra Mols er nemme at have med på tur. Uanset, om det er på udflugt med familien, en ekspedition til det kolde nord eller en overlevelsestur i danske skove, er en letvægts sovepose fra Mols en rar ven om natten.  Sov trygt og varmt i din sovepose ved både +/- grader. Selvom der er tale om letvægts soveposer, er der fuldstændig isoleringsgaranti til de anmærkede grader. Benyt et Mols liggeunderlag under dig, så du forhindrer træk i at snige sig ind i soveposen.

Vælg dansk vandreudstyr

Selvom det ikke er de vilde bjerge, floder eller ødemarker, vi har her i landet, har du brug for trofast vandreudstyr. Mols vandreudstyr kan du stole på. Med gennemtænkte detaljer, der støtter dig på turen, letvægtsmaterialer og funktionel komfort er der sørget for det bedste udstyr til din vandring.

Vælg vandreudstyr fra Mols, næste gang du skal opdatere din outdoor garderobe. Hos SPORT 24 har vi altid et stort udvalg af Mols vandreudstyr. Kom ind og mærk kvaliteterne på rejserygsække, letvægts soveposer og meget mere i din lokale SPORT 24 butik, eller bestil dit vandreudstyr hjem fra SPORT24.DK. Vi leverer indenfor 1-2 hverdage.

God fornøjelse og god tur!