☀ Sommerudsalget er i gang. Spar op til 50 % på tusindvis af udsalgsvarer HER ☀
kawasaki

Kawasaki

11 produkter

Filtrer
Sortering
Fjern alle
Viser 11 af 11 produkter

Kawasaki – ikonisk kanvassko fra Danmark

I 1972 så en ny sportssko dagens lys. En kanvassko med skindsnude, som blev udviklet til badmintonspillere. Kawasaki-navnet antyder en japansk oprindelse, men skoen designet og lanceret af to danskere i jagten på den perfekte badmintonsko.   

Fra sportssko til disko sko

Kawasaki skoen blev hurtig meget populær i badmintonkredse, og fik efterfølgende også hurtigt fat i resten af sportsverden op igennem 70’erne. Da 80’erne gjorde sin entré, blev Kawasaki skoene meget udbredt blandt disko-gængere.      

Modesko med retro feel

I ’00erne fik Kawasaki kanvasskoene et comeback og oplevede massiv vækst på det danske marked og flere andre europæiske markeder. Nu var det igen blevet populært med de flade sportssko, som for mange vækkede minder om en svunden tid. De nye generationer hold sig heller ikke tilbage og blev hurtigt tiltrukket af skoens smarte retro look.     

En farverig legende

I begyndelsen af Kawasaki skoens levetid blev skoene udelukkende produceret i enten sort eller hvid. I dag laves de populære kanvassko i et væld af farver som spænder vidt fra de afdæmpede modeller, som du kan bruge til enhver lejlighed til de mere farvestrålende, som virkelig sætter fokus på skoen.    

Køb den legendariske kanvassko online

SPORT 24 er stolte over at kunne tilbyde dig den legendariske Kawasaki sko, så du kan være med på den trendy retrostil. Med blot 1-2 hverdages leveringstid vil du hurtigt kunne fremvise dine nye retro sneakers til vennerne.