NY TILBUDSAVIS | Find de mange, skarpe tilbud her >

Karrimor

17 produkter

Filtrer
Sortering
Viser 17 af 17 produkter

Karrimor er et meget velrenommeret outdoor- og fritidsmærke, som har specialiseret sig inden for især vandring og bjergbestigning. I naturen er du nødt til at stole på dig selv og dit udstyr. Med Karrimor er det ikke noget problem.

Dave Pickford, James Mchaffie, Jude Spancken og Bonita Norris

Dave Pickford, James Mchaffie, Jude Spancken og Bonita Norris – de er alle englændere, de er alle bjergbestigere, og de er alle sponsorerede af Karrimor. Som bjergbestiger skal udstyret være 100 % i orden, og derfor er det en kvalitetsstempling af de helt store, at de benytter Karrimors produkter. Hvis de gør, kan du trygt og roligt gøre det samme. 

Først med vandtætte og åndbare materialer til deres outdoor-produkter

1946: Karrimor blev stiftet i 1946 af parret Charles og Mary Parsons fra Lancashire i England. Deres første produkter var håndsyede cykeltasker, som de lavede fra lejligheden over deres cykelbutik.

1950erne: Efter et par år introducerede Karrimor et materiale, som var både vandtæt og åndbart – et godt stykke tid før deres konkurrenter.

1957: Karrimor lancerede den første bjergbestigerrygsæk i samarbejde med bjergbestigerne Jimmy Rostron og Dave Thomas. Karrimor har gennem tiden samarbejdet med Joe Brown, Don Whillans, Dougal Haston og mange andre.

1975: Chris Bonningtons Everest South West France-ekspedition ender succesfuldt udstyret med Karrimors produkter.

1978: Karrimor introducerede Ks 100e, der betragtes som verdens første vandtætte tekstilstof.

1979: Karrimor er de første til at benytte det vandtætte Condura-stof til rygsække.

1980: Karrimor begyndte deres skoproduktion – især vandresko blev et af deres varemærker.  

1983: Karrimor gør det nemmere for rygsækejere at bære tunge ting, da de gør det muligt at justere rygsækkene alt efter størrelse, så vægten føles lettere at bære.

2004: Karrimor overtages af Lonsdale Sports, som især er udbredt og kendt i England.

Karrimor har fortsat udviklet sig gennem de sidste 30 år og er et meget respekteret mærke inden for vandring og bjergbestigning. Vi er derfor hos SPORT 24 meget stolte af at kunne tilbyde Karrimors kvalitetsprodukter til dig.