Info vedr. COVID-19! Genåbning af ALLE butikker | Håndtering af varer på lageret - Læs mere HER >

Didriksons

()

Didriksons

Med rod i det svenske fiskersamfund, er Didriksons klar over, hvad overtøj til al slags vejr skal kunne holde til. Netop derfor står brandets produkter for funktionalitet til alle typer friluftsliv. Deres kollektioner er kendte for deres tidløse, klassiske design af høj kvalitet.

Didriksons overtøj til de svenske fiskere

I 1913 starter Julius og Hanna Didrikson produktionen af overtøj til fiskere. Produktionen lå i Grundsund, en by på den svenske vestkyst, hvor fiskeindustrien var en meget vigtig indkomstkilde. Julius og Hanna havde tæt kontakt med fiskerne i deres udvikling af Didriksons produkter, da alle var samlet i Grundsund.

Fra olietøj til åndbart regntøj

1913: Ægteparret Julius og Hanna Didriksons starter deres egen produktion af olieovertøj.

1930: Tøjproduktionen bliver lavet i gummimateriale.

1947: Det blev muligt at svejse produkterne sammen, så de også blev vandtætte.

1981: Polyrethanmaterialet bliver udviklet, og salget udvides fra industri til også at indbefatte almindelige kunder. Samtidig udvikles et regnsæt af åndbart materiale.

Didriksons til et aktivt friluftsliv

  • Især jægere, golfspillere, fiskere og andre med et aktivt friluftsliv er glade for det kvalitetsbevidste mærke.
  • I dag laver Didriksons tøj til hele familien – lille som stor – hele året rundt.
  • De arbejder på at holde produktionen miljøvenligt, og de bruger derfor så lidt som muligt af både vand, kemikalier, energi og transport.

”We don’t challenge the elements, we adapt to them”

Didriksons har i snart 100 år produceret overtøj af stor kvalitet til hårdtarbejdende fiskere og jægere. Med Didriksons filosofi om at tilpasse sig vejret, er du sikret en fantastisk kvalitet – uanset hvad din hverdag byder på. Nu giver SPORT 24 også dig muligheden for at få fingre i deres funktionsrige overtøj, så du kan klare al slags vejr.