Vintersko

19 produkter

Filtrer
Sortering
Viser 19 af 19 produkter

Hold din fødder varme og tørre med et par gode vintersko

Undgå at vinteren bliver en kold og våd fornøjelse: Med de rigtige vintersko kan din vinter blive sjovere og meget mere behagelig. De rigtige vintersko holder dine fødder varme og tørre - og giver dig optimalt fodfæste på de glatte og våde underlag i vinterlandskabet. Så træk i vinterskoene - dine fødder vil takke dig.

Undgå kolde fødder med et par gode vintersko

Når vejret skifter til vintervejr, er det tid til at trække i et par dejlige komfortable vintersko. Et par velvalgte vintersko mindsker nemlig risikoen for at du får kolde og våde fødder. Desuden kan vinteren hurtigt ødelægge dine almindelige sko. Et par almindelige sko er nemlig slet ikke gearet til at kunne modstå de forskellige vejrforhold i vintersæsonen - og du bør derfor investere i et par vintersko, så du er forberedt på vinterens mange skiftende vejrforhold.

Vælg de rigtige vintersko

Når du skal købe et par gode vintersko, er det ikke helt lige meget, hvilken model du vælger. Du bør derfor kigge efter nogle vintersko, som er/har:

  • Slidstærke og solide - fordi vintervejret er meget hårdt ved dit fodtøj, da skoene bliver udsat for meget forskelligt slags vejr som sne, regn og slud - men også fordi der om vinteren bliver kastet både salt og sand på veje og stier. Så det er vigtigt, at dit vinterfodtøj er i stand til at modstå lidt af hvert.
  • En profileret og tyk sål - for at sikre at du bevarer fodfæstet, når du går på de glatte og tilsneede fortove. Desuden har en tynd sål ofte sværere ved at modstå kulde, vand og sne. Med en tyndere sål har du desuden tættere kontakt med underlaget, hvorfor kulden har meget nemmere ved at trænge op igennem dine sko - så dine fødder lettere bliver kolde og kommer til at fryse.
  • Høj komfort - så de er behagelige for dig at have på, når du går rundt i vinterlandskaberne.
  • Gore-Tex membran eller lignende teknologi - Gore-Tex er en vind- og vandtæt membran, som forhindrer vand og sne fra at trænge ind i dine vintersko, men samtidig tillader at fugt og sved fra dine fødder bliver transporteret ud og væk fra skoene.

Nogle af vinterskoene har endvidere Contagrip teknologi, som er med til at give dig et fantastisk greb i underlaget - så du kan bevare fodfæstet på vinterens glatte underlag. Derudover er vintersko med Contagrip også ideelle til vandring, da de har en solid og skridsikker bund, som giver optimal stabilitet under hele turen.

Vintersko giver optimal beskyttelse af dine fødder - hele vinteren

Når temperaturen begynder at falde og sneen begynder at dale ned fra himlen, er det vigtigt at have noget godt fodtøj, som kan holde dine fødder tørre og varme. Hos SPORT 24 finder du et bredt udvalg af vintersko til både damer, herrer og børn. Så køb dine nye vintersko hos SPORT 24 og bliv klar til at gå vinteren i møde.