TRX Move

sku 1190-101#no_color

DKK 1,000

Produktet er ikke på lager

Afsendelse 1-2 hverdage - Gratis fragt for alle VIP kunder

GRATIS levering til din lokale SPORT24 butik


OBS: Klik her for at se hvilke butikker der tilbyder Click&Collect


Produktbeskrivelse

Med TRX® Move får du letvægts træningsudstyr, der giver dig masser af muligheder for effektiv træning - uanset om du er hjemme eller på tur. TRX® Move er fremstillet i stærke kvalitetsmaterialer og kan lynhurtigt sættes op, så du på ingen tid bliver klar til intens og effektiv træning, der får dig i dit livs form.

TRX® Move er den lette model, som er fremstillet med smallere stropper og håndtag, så den er endnu nemmere at tage med på tur. Modellen er designet med en fantastisk nem længdejustering af stropperne, så du hurtigt kan skifte mellem de forskellige øvelser. Håndtaget er fremstillet i behageligt neopren, der sikrer et optimalt greb - selv når du sveder.

TRX - eller Total body Resistance Exercise - er en fantastisk effektiv træningsform, hvor du med det smarte TRX træningsudstyr udnytter din egen kropsvægt til at træne både smidighed, styrke, kondition og balance. Det særlige stropsystem giver således mulighed for at lave en lang række forskellige og simple øvelser, der træner hele kroppen. TRX er ideelt til både hjemmetræning og til at tage med på farten, da TRX udstyret hverken fylder eller vejer særligt meget.

Kassen indeholder:

  • TRX® Move Suspension Trainer™
  • TRX® Suspension Anchor
  • TRX® Door Anchor
  • Opbevaringstaske i mesh
  • Kode til at downloade 6 digitale workouts
  • Plakat med træningsøvelser
Læs hele beskrivelsen

Se mere: Fitnessudstyr