UDSALGET er i gang! Se de mange fristende udsalgstilbud lige HER >

Tobby

()

Tobby snørebånd til fart over feltet

Skal der ske lidt på dine gamle sneakers? Pift dem op med et par Tobby snørebånd! Her på siden finder du vores udvalg af farverige Tobby snørebånd. Køb flere farver, så du altid har noget at skifte med.

Tobby på toppen siden 1936

Tobby snørebånd er en del af porteføljen ved den østrigske producent Tobby Sports. Siden 1936 er Tobby snørebånd røget igennem snørebåndsmaskinen, og utallige meter af kulørte snørebånd er solgt og brugt over hele verden siden.

Tobby snørebånd producers primært til tre formål:

  • Street
  • Sport
  • Fashion
  • Outdoor

Det er eksempelvis populært at udskifte de kedelige ensfarvede snørebånd i rulleskøjter  med Tobby snørebånd, som udstråler fart over feltet, sjov og god underholdning.

Også dine sneakers  får et farverigt pift med disse snørebånd, som også bidrager til et sikkert fit. Du kan snøre båndene, som du ønsker. Her får du dog et råd fra et ægte sneakerhead med på vejen:

”Lange snørebånd skal ikke hænge nede ved siden af skoen. Det er ikke pænt og viser ikke skoen fra dens bedste side. Hvis snørebåndene er for lange, så investér hellere i nogle, der er kortere.” – Citat sneakerhead Rasmus Jensen, SPORT 24 PLAYGROUND

Køb Tobby snørebånd hos SPORT 24

Hos SPORT 24 skal sport og leg helst gå hånd i hånd. De farveglade Tobby snørebånd bidrager helt sikkert til dette. Derfor er vi glade for at kunne præsentere dig for et godt udvalg af forskellige snørebåndsvarianter fra Tobby. Køb dem online, og få dem leveret inden for 1-2 hverdage.

Husk, at du som VIP-medlem altid får gratis fragt.