Grundet ekstraordinær travlhed skal du påregne 2-3 ekstra afsendelsesdage

Suunto pulsure

7 produkter

Filtrer
Sortering
30%
Suunto
DKK 6,000
DKK 4,200
43%
Suunto
DKK 3,500
DKK 2,000
43%
Suunto
DKK 3,500
DKK 2,000
Viser 7 af 7 produkter

Masser af alsidighed præger Suunto ure

Uanset om du skal vandre i de høje bjerge, dykke i de dybe oceaner eller løbe landevejen tynd, finder du et Suunto ur, der dækker dine behov. Med sans for høj kvalitet og de små detaljer, er Suunto ure udarbejdet, forfinet og designet til at gøre dig i stand til at konfrontere naturen overalt. Hold styr på hvert skridt, omgivelserne og din lokation med et af de funktionelle Suunto ure.

Når virkeligheden overgår fantasien

Det finske firma blev grundlagt i 1936 af Tuomas Vohlonen, der havde opfundet en ny og banebrydende måde at designe præcise og slidstærke kompasser på. Holdbarheden blev i den grad testet i 1939, hvor en finsk løjtnant blev skudt af en russisk sniper. Heldigvis ramte denne Suunto kompasset i løjtnantens jakke, der stoppede kuglen og reddede hans liv. Siden da har robusthed været et varemærke for firmaet, hvilket de moderne Suunto Ambit ure er et tydeligt bevis på. 

Suunto ure er perfekte til outdoor aktiviteter

Selvom Suunto fremstiller masser af allround ure til al slags brug, er ure og gadgets til udendørsaktiviteter deres hjertens barn. Startende med produktionen af kompasser, over dykkerinstrumenter og til outdoor ure, tilbyder moderne Suunto ure altid et optimalt fokus på omgivelserne og en præcis måling af disse. Højde-, dybde- og trykmåling, GPS systemer og kompasser er en stor del af Suuntos identitet, og alle elementer der sikrer, at du har helt styr på omverdenen, hvad enten du befinder dig i vandet, skoven eller på bjerget.

Få det fulde overblik med et Suunto pulsur

Siden produktionen af det første kompas i 1936 og til i dag, har Suunto skubbet grænsen for hvad et outdoor- og pulsur kan. Med lanceringen af Movescount.com i 2010 og sidenhen movescount appen, kan du effektivt få et overblik over dine data, mens det stilrene design, de funktionelle materialer og højkvalitets teknologier kun er med til at forbedre helhedsoplevelsen ved brug af et Suunto ur.

Suunto er altid på vej mod nye mål; de har til hensigt at forsyne eventyrer og sportsentusiaster med de bedste redskaber til at opleve og udforske nye territorier. Vil man opnå dette, må der ikke hviles på laurbærrene; og det skal du heller ikke. Påfør et af de smarte Suunto ure på din arm, og få hele verden som din legeplads.