STIGA bordtennisbat

4 produkter

Filtrer
Sortering
Viser 4 af 4 produkter

Spil som de professionelle med Stiga bordtennisbat

Med et bordtennisbat fra Stiga får du muligheden for at spille som de bedste i verden. Stiga giver dig nemlig muligheden for gennem hård træning samt med det rette værktøj, at holde drømmen i live om de internationale scener. Så gå endelig ikke ned på udstyr, køb et Stiga bordtennisbat og få muligheden for at opfylde dine drømme.

Hvad skal du være opmærksom på ved køb af bordtennisbat

Når du køber dine bordtennisbat, skal du være opmærksom på, at der findes et bat til både nybegyndere, letøvede og øvede spillere:

  • Bordtennisbat for Nybegyndere: Her er det vigtigt at fokusere på ikke at købe et bordtennisbat som gør spillet sværere for dig. Med dette menes, at du bør vælge kontrol frem for skrue og fart. På den måde kan du bedre lære slagene i spillet rigtigt. Her vil et Stiga bordtennisbat med 1 stjerne være perfekt, da man ved disse bat har mere fokus på kontrol i spillet og godt greb på battet.
  • Bordtennisbat for Letøvede: Her kan du begynde at lege lidt mere med både kontrollen og farten i spillet. Et Stiga bordtennisbat med 2 stjerner, vil her være at anbefale til dig. Med disse bat får du mere power i slagene, samtidigt med at du bevarer kontrollen i dit spil.
  • Bordtennisbat for øvede: Hvis du har spillet i flere år og har udviklet din egen spillestil, har du brug for et bat der passer præcist til dig og din stil. Her kunne et Stiga bordtennisbat med enten 3 eller 4 stjerner være perfekt til dig. Du har muligheden for at få masser af fart, maksimalt spin, underskru samtidigt med at du stadig bibeholder kontrollen i battet.

Køb dine Stiga bordtennisbat hos SPORT 24

Få startet dit bordtennis eventyr hos SPORT 24. Ved bestilling af dit nye Stiga bordtennisbat sørger vi for lynhurtig levering indenfor 1-2 hverdage. Vi giver dig også altid 365 dages returret på ubrugte varer i original emballage. Så skynd dig at købe dine Stiga bordtennisbat i enten vores mange fysiske butikker eller på vores webshop.