Shop sommertøj og sandaler HER

SKIFERIE

#SKIFERIE

ØV! Vores fede konkurrencer om skiferier til østrigske SalzburgerLand er desværre slut.

Dog skal du ikke snydes for en masse lækker inspiration til din skiferie.

Her på siden finder du tips og tricks, inspiration og masser af nyheder.

⛷ KONKURRENCE 1. ADVENT - AFSLUTTET

Vind en skiferie for familien i østrigske WagrainKleinarl i SalzburgerLand.

Wagrain-Kleinarl danner rammen om alletiders skiferie til børnefamilier. Her finder du et gigantisk udbud af velpreparerede blå og røde pister, fun parks for de legesyge, skandinavisktalende skiskole og sorte pister til eksperterne.

Der hersker en helt særlig gæstfri og imødekommende atmosfære i området, der ligger midt i Østrigs største skisportsparadis Ski Amadé. Rundt i skiområdet er der drysset med alpehytter, så der aldrig er langt mellem den næste Gullasch-suppe, Kaiserschmarrn eller et dampende varmt glas glühwein.

SÅDAN DELTAGER DU I KONKURRENCEN:

Svar på spørgsmålet – og husk, at konkurrencen kun er for VIP medlemmer

DET KAN DU VINDE:

En skiferie med 7 overnatninger i Wagrain-Kleinarl for to voksne og to børn inkl. hotel med halvpension og liftkort. Præmien kan indløses i vintersæsonen 2019/2020 efter aftale med Wagrain-Kleinarl.

OBS: Transport til destinationen er ikke inkluderet.

Vinderen blev Chris fra Randers.

⛷ KONKURRENCE 2. ADVENT - AFSLUTTET

Vind en skiferie for familien i østrigske Skicircus i SalzburgerLand

Skicircus Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn er det største og det mest varierede skiområde i SalzburgerLand. Her får du adgang til et kæmpe skiterræn med 270 snedækkede pistekilometer i alle sværhedsgrader, forbundet med en super infrastruktur og behagelige lifte – ofte med varme i sæderne.

Skircircus er også et paradis for dem, som vil løbe langrend eller helt droppe skiene en eftermiddag til fordel for sneskovandring, skøjteløb eller kanekørsel.

SÅDAN DELTAGER DU I KONKURRENCEN:

Svar rigtigt på spørgsmålet – og tilmeld dig som VIP medlem

DET KAN DU VINDE:

En skiferie med 5 overnatninger i Skicircus Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn for to voksne og to børn inkl. hotel med halvpension og liftkort.

Præmien kan indløses i vintersæsonen 2019/2020 efter aftale med Skicircus Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn.

OBS: Transport er ikke inkluderet.

Vinderen blev Dortea fra Kolding.

⛷ KONKURRENCE 3. ADVENT - AFSLUTTET

Vind en skiferie for familien i østrigske Obertauern i SalzburgerLand

Obertauern er et af Østrigs mest snesikre områder, og skisæsonen er lang, da området ligger hele 1.740 meter over havoverfladen. Skistedet åbner allerede i november, og her er masser af udfordringer til de øvede skiløbere, men samtidig et gedigent udvalg af brede blårøde boulevarder, hvor nybegyndere stille og roligt kan lære kunsten at stå på ski. Og som noget nyt i år har Obertauern åbnet ”Bobbyland” – et oplevelsesområde for de mindste. I Obertauern ligger langt de fleste hoteller og lejligheder op og ned ad liftsystemet, så klik skiene på uden for din hoveddør og sus direkte ud i sneen.

SÅDAN DELTAGER DU I KONKURRENCEN:

Svar på spørgsmålet – og husk, at konkurrencen kun er for VIP medlemmer

DET KAN DU VINDE:

En skiferie med 5 overnatninger i Obertauern for to voksne og to børn inkl. hotel med halvpension og liftkort. Præmien kan indløses i vintersæsonen 2019/2020 efter aftale med Obertauern.

Obs. Transport til destinationen er ikke inkluderet.

Vinderen blev Rikke fra Viborg.

⛷ KONKURRENCE 4. ADVENT - AFSLUTTET  ⛷

Vind en skiferie for familien i østrigske Zell am See Kaprun i SalzburgerLand

Zell am See-Kaprun dækker over hele tre skiområder, og der venter store oplevelser i sneen på bjergene Schmittenhöhe, Kitzsteinhorn og Maiskogel. Zell am See-Kaprun har pister i alle sværhedsgrader, hyggelig afterski, masser af aktiviteter for hele familien – og ikke mindst fremragende muligheder for off-piste.  Og så har Zell am See-Kaprun den eneste gletsjer i SalzburgerLand, Kitzsteinhorn, der rejser sig mere end 3.000 meter over havets overflade. Her er snegaranti helt fra oktober til tidlig sommer, og man må ikke snyde sig selv for at tage helt til toppen. I vinteren 2019 bliver det endnu nemmere, når en ny panoramagondol åbner mellem Kaprun by og Kitzsteinhorn. 

SÅDAN DELTAGER DU I KONKURRENCEN:

Svar på spørgsmålet – og husk, at konkurrencen kun er for VIP medlemmer

DET KAN DU VINDE:

En skiferie med 5 overnatninger på Hotel Stadt Wien i Zell am See-Kaprun for to voksne og to børn inkl. halvpension. Præmien kan indløses i vintersæsonen 2019/2020 efter aftale med Zell am See-Kaprun.

OBS. Transport til destinationen er ikke inkluderet.

Vinderen blev Thomas fra Holstebro.

⛷ KONKURRENCE 5. - AFSLUTTET

Vind en skiferie for familien i østrigske Urlaub Saalachtal i SalzburgerLand

Familievenligheden er altoverskyggende i Salzburger Saalachtal og går langt ud over den typiske gæstfrihed. De prisvindende begynder-piste ved Almenwelt Lofer og den idylliske Heutal i Unken er den perfekte legeplads for børn, forældre og bedsteforældre. De brede og flade piste skaber et ideelt terræn for begyndere, børn og dem, der har brug for at træne teknik, og Salzburger Saalachtal har tre skiskoler helt dedikeret til familier. Alt i alt er Salzburger Saalachtal et absolut familie-vinterparadis og det helt rigtige sted at dyrke glæden i sneen for flere generationer sammen.

SÅDAN DELTAGER DU I KONKURRENCEN:

Svar på spørgsmålet – og husk, at konkurrencen kun er for VIP medlemmer

DET KAN DU VINDE:

En skiferie med 6 overnatninger i Salzburger Saalachtal for to voksne og to børn inkl. hotel med halvpension og liftkort. Præmien kan indløses i vintersæsonen 2019/2020 efter aftale med Salzburger Saalachtal.

OBS: Transport til destinationen er ikke inkluderet.

Vinderen blev Nicolai fra Ballerup

⛷ KONKURRENCE 6. - AFSLUTTET

Vind en skiferie for familien i østrigske St. Johan i SalzburgerLand

St. Johann i Salzburg er en charmerende, lille by med en række hyggelige og stemningsfulde hoteller, kroer, restauranter og gode shoppemuligheder, der ligger midt i SalzburgerLand, kun ca. 45 minutter fra Salzburg lufthavn. Størstedelen af overnatningsstederne ligger lige ud til pisten, så det er bare på med skiene og så derudaf. Uden for pisten er her rigeligt at tage sig til. Du kan tage din bedre halvdel med på en romantisk kanetur gennem det snedækkede vinterlandskab, dyrke den kulinariske scene med hele seks gourmetrestauranter inden for 20 kilometers rækkevidde eller tage hele familien med på en aftenkælketur i susende fart ned ad Hahnbaum.

SÅDAN DELTAGER DU I KONKURRENCEN:

Svar på spørgsmålet – og husk, at konkurrencen kun er for VIP medlemmer

DET KAN DU VINDE:

En skiferie med 5 overnatninger i Sankt Johann in Salzburg for to voksne og to børn inkl. hotel med halvpension og liftkort. Præmien kan indløses i vintersæsonen 2019/2020 efter aftale med Sankt Johann in Salzburg.

OBS: Transport til destinationen er ikke inkluderet.

Vinderen blev Mette fra Sønderborg.