kONKURRENCE

#SKIFERIE

Vind en skiferie for familien i østrigske Skicircus i SalzburgerLand

⛷ KONKURRENCE ⛷

Vind en skiferie for familien i østrigske Skicircus i SalzburgerLand

Skicircus Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn er det største og det mest varierede skiområde i SalzburgerLand. Her får du adgang til et kæmpe skiterræn med 270 snedækkede pistekilometer i alle sværhedsgrader, forbundet med en super infrastruktur og behagelige lifte – ofte med varme i sæderne.

Skircircus er også et paradis for dem, som vil løbe langrend eller helt droppe skiene en eftermiddag til fordel for sneskovandring, skøjteløb eller kanekørsel.

SÅDAN DELTAGER DU I KONKURRENCEN:

Svar rigtigt på spørgsmålet – og tilmeld dig som VIP medlem

DET KAN DU VINDE:

En skiferie med 5 overnatninger i Skicircus Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn for to voksne og to børn inkl. hotel med halvpension og liftkort.

Præmien kan indløses i vintersæsonen 2019/2020 efter aftale med Skicircus Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn.

OBS: Transport er ikke inkluderet.

Vinderen offentliggøres den 13. december 2019.

⛷ KONKURRENCE 1. ADVENT - AFSLUTTET

Vind en skiferie for familien i østrigske WagrainKleinarl i SalzburgerLand.

Wagrain-Kleinarl danner rammen om alletiders skiferie til børnefamilier. Her finder du et gigantisk udbud af velpreparerede blå og røde pister, fun parks for de legesyge, skandinavisktalende skiskole og sorte pister til eksperterne.

Der hersker en helt særlig gæstfri og imødekommende atmosfære i området, der ligger midt i Østrigs største skisportsparadis Ski Amadé. Rundt i skiområdet er der drysset med alpehytter, så der aldrig er langt mellem den næste Gullasch-suppe, Kaiserschmarrn eller et dampende varmt glas glühwein.

SÅDAN DELTAGER DU I KONKURRENCEN:

Svar på spørgsmålet – og husk, at konkurrencen kun er for VIP medlemmer

DET KAN DU VINDE:

En skiferie med 7 overnatninger i Wagrain-Kleinarl for to voksne og to børn inkl. hotel med halvpension og liftkort. Præmien kan indløses i vintersæsonen 2019/2020 efter aftale med Wagrain-Kleinarl.

OBS: Transport til destinationen er ikke inkluderet.

Vinderen er fundet.