✔ Er dit barn klar til udeleg? Få tjeklisten og gode råd HER ✔

Skechers

()

SKECHERS

SKECHERS er en amerikansk skogigant med hovedsæde i Manhatten Beach, Californien. Virksomheden blev grundlagt tilbage i 1992 af Robert Greenberg og hans søn Michael – og kan i dag kalde sig for et af de største og mest ledende skomærker i verden. SKECHERS er desuden det 2. største skomærke i USA.

Mere end 3000 styles

SKECHERS har specialiseret sig indenfor to overordnede fodtøjskategorier, der omfatter lifestyle mode –og fritidssko samt performance sko, som tilbyder funktionelle og super komfortable løbe –fitness og træningssko, som tager hensyn til dine behov og dit formål.

Med mere end 3000 styles i deres sortiment, opfylder SKECHERS alle behov for både mænd og kvinder samt børn – i alle aldre.

Meb Keflezighi, Carly Johann, Maja Stage Nielsen m.fl.

Det er ikke uden grund at SKECHERS i dag kan kalde sig selv for et globalt ledende brand indenfor skoindustrien. SKECHERS skoene er nemlig særdeles velkendte både blandt almindelige mennesker og indenfor den professionelle sportsverden.

Det er især SKECHERS Performance linjen som anvendes af mange professionelle og dygtige sportsudøvere samt seriøse motionister – både til almindelig træningsbrug og i forbindelse med konkurrencer.

Dette gælder blandt andre den amerikanske elite marathon udøver Meb Keflezighi samt en af de bedste kvindelige triatleter i verden Carly Johann. Derudover findes der også en lang række danske professionelle sportsudøvere, som anvender SKECHERS Performance skoene. Af nævneværdige danskere er blandt andre:

  • Danmarksmesteren i en ½ Ironman, Maja Stage Nielsen
  • Den kompetente og målstærke kvindelige håndboldspiller, Lotte Grigel
  • Ungdoms landsholds triatleten, Henrik Klemmensen
  • Klub 100 marathon løberne såsom danmarksmester i sin egen aldersklasse, Jesper Hahn Nielsen og Torben Glass Nielsen
  • Danmarksmesteren i 24 timers løb i sin egen aldersklasse, Michael Rasmussen

Find dine nye SKECHERS sko lige her

Så find dine nye smarte og komfortable SKECHERS sko online på SPORT24.DK - her finder du et stort udvalg af alt indenfor lifestyle mode – og fritidssko samt løbe-, fitness- og træningssko, til hele familien.