VIGTIG info vedr. COVID-19 – Læs mere HER >

Vigtig info vedr. COVID-19

Her på siden kan du holde dig opdateret på de tiltag SPORT 24 gør ifht. COVID-19 (Coronavirus).

Du kan læse om:

- MIDLERTIDIG lukning af udvalgte SPORT 24 butikker

- Længere leveringstid

- Håndtering af varer på vores lagre

MIDLERTIDIG lukning af udvalgte SPORT 24 butikker

Se hvilke af vores fysiske butikker, der stadig holder åbent HER >

Grundet den alvorlige situation Danmark befinder sig i, har vi valgt MIDLERTIDIGT at lukke mange vores fysiske SPORT 24 butikker.

Hvis du har bestilt en pakke med levering til en af de lukkede butikker, så hører du fra os inden længe.

Vi følger naturligvis situationen tæt og lytter til myndighedernes anbefalinger. Skulle der komme nye retningslinjer, er vi selvfølgelig klar til at handle derefter.

BEMÆRK: Hvis du stadig ønsker at handle i de fysiske butikker, opfordrer vi til, at du bruger betalingskort, MobilePay eller andre digitale betalingsformer i stedet for kontanter.


Webshoppen er selvfølgelig åben døgnet rundt hvor du får GRATIS hjemmelevering uanset købsstørrelse, så du stadig trygt kan handle.

Længere leveringstid

Grundet den aktuelle situation med Coronavirus kører vi med lavere bemanding på vores lager end normalt for at mindske smittefaren. Derfor kan et par dages ekstra leveringstid forekomme.

Så snart, din pakke bliver afsendt fra vores lager, får du en forsendelsesmeddelelse tilsendt med et link, så du kan tracke din pakke.

Håndtering af varer på vores lager

Det er vigtigt for os, at du føler dig tryg, når du handler på SPORT24.DK. Vores lager tager derfor alle forholdsregler og arbejder efter myndighedernes retningslinjer.

Vores lager har nu øget fokus på at spritte af – både hænder, dørhåndtag, computere, lagervogne mm.

Derudover er lageret nu opdelt i to, så der ikke er så mange medarbejdere samlet på ét sted og de er selvfølgelig opmærksomme på at holde den angivne afstand til hinanden.Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte vores kundeservice på kundeservice@sport24.dk eller på telefon 30 21 38 50.


Vores åbningstider er:

Man - tor 8.00 - 20.00

Fre - 8.00 - 18.00

Lør - søn 10.00 - 14.00


Her har du også har mulighed for at chatte med os via ’Hjælp’ knappen nederst på webshoppen.

Husk blot at situationen omkring Corona er ny – også for vores søde kundeservicemedarbejdere, som er klar til at hjælpe dig på bedste vis.


Tak for jeres forståelse – og pas på jer selv og hinanden derude


De bedste hilsner,

SPORT 24 Teamet