UDSALGET er i gang! Se de mange fristende udsalgstilbud lige HER >

Regntøj til børn

(21 produkter)

Regntøj til børn

Alle dage er gode legedage for børn, der elsker at være udendørs. I det rette regntøj, findes der heller ikke dårligt vejr eller dårlig påklædning. Her på siden finder du et stort udvalg af regntøj til børn både drenge og piger. Alt regntøj er fra kompetente overtøjsmærker, der har designet og produceret regntøj til børn og voksne i mange år.

Sådan vælger du det rette regntøj til børn

Der findes en masse forskellige sæt regntøj, hvor kvaliteten svinger meget. Når du skal vælge det bedste regntøj til dit barn, er der nogle pejlemærker du kan gå efter:

  • Slidstyrke
  • Vandsøjletryk
  • Justeringsmuligheder
  • Mobilitet
  • Åndbarhed

Slidstyrken skal gerne være høj, da dit barn skal kunne lege uden at bekymre sig om at få huller og slidmærker i regntøjet.

Vandsøjletrykket skal som minimum ligge på +3000 for, at vandet bliver ude under en byge. Til brug i dagplejen og børnehaven kan det være en god idé med et vandsøjletryk på over 5000, da ungerne ofte er ude i al slags vejr.

Hvis du kan være med til at tilpasse pasformen på regntøjet, er det et hit. Du har nemlig mulighed for at øge mobiliteten og skærme bedre mod regn og vind. Justérbare muligheder gør også, at regntøjet kan bruges over flere størrelser.

Mobiliteten er altafgørende for, hvor fedt dit barn synes det er at lege i regntøjet. Jo større bevægelsesfrihed jo bedre. Tætsluttende ærmer og bukseben er altså en god idé. Ligeledes er elastik i bukselinningen og en elastisk løbesnor i jakkens bundstykke at foretrække.

For at dit barn kan føle høj komfort under en regnbyge, skal regntøjet natuligvis være vandtæt. Men det må ikke været så tæt, at huden ikke kan ånde igennem. Regntøjets åndbarhed er vigtig for, at huden kan holde sig tør, varm og frisk.

Køb regntøj til børn hos SPORT 24

Du er altid velkommen til at bestille regntøj til børn på SPORT24.DK. Kom også gerne indenfor i din nærmeste SPORT 24 butik, hvor dit barn kan prøve regntøjet på. Som VIP-medlem får du gratis fragt og retur, så du uden omkostninger kan bytte regntøjet, hvis ikke det passer i størrelsen.

Hos SPORT 24 sætter vi pris på udendørsaktiviteterne, og selvfølgelig skal dit barn have de bedste forudsætninger for at lege frit og komfortabelt udendørs. Vi ser frem til at klæde hele familien på til leg og udendørsaktivitet.