Reebok Royal

()

Reebok kipper med det royale flag

Med kollektionen Reebok Royal hylder Reebok deres bedste sko og alt skoproducenten har kært om barndomshjemmet England. Reeboks rødder går langt tilbage i historien – ja helt tilbage til 1890’erne i Holcombe Brook nær Bolton i England. Pigløbesko var dengang på tegnebrættet, og det lader sig særligt skinne igennem under sålerne på de fleste Reebok Royal sko i dag, der gerne henter inspiration fra det piggede look, som giver godt greb i underlaget.

Det røde og blå flag, der bølger over det engelske kongerige og i Reebok Royals unikke logo, er et stempel på gedigen håndværk, lang levetid og ikke mindst et design, der både er tidløst og følger med tiden; som tør være rebelsk og samtidig klassens pæne dreng.

Reebok Royal består altid af sportssko og sneakers med skarpe og rene linjer, som både tilbyder et sporty og moderigtigt design.

Reebok Royal er den sikre vej

Barn eller voksen, street, sporty eller trendy. Reebok Royal passer alle både i stil og attitude. Sæt dine lette og smidige Royal sko til hvad som helst. Brug skoene til hverdagsbrug, fritid og fest. Style dem, som du ønsker, og gå med selvsikker og tjekket stil gennem gaden, skolegården og arbejdspladsen.

Du er garanteret komfortabelt og smart fodtøj, når du vælger Royal kollektionen fra Reebok. Finder du ikke det perfekte match til dine fødder, kan du blot tage et kig på nogle af de mange andre Reebok sko, vi har på SPORT24.DK og i de fysiske butikker. Der er helt sikkert et par, der passer til dine fødder, din stil og din hverdag.