⏳ FØDSELSDAGSRABAT: Spar 20%* på alle ikke i forvejen nedsatte varer | Slutter om

PSG trøjer

1 produkter

Filtrer
Sortering
Viser 1 af 1 produkter

Ifør dig din PSG trøje, og drøm dig til Byernes By

PSG blev grundlagt tilbage i 1970 som en sammenslutning mellem de to klubber Paris F.C. og Stade Saint-Germanois. Sidstnævnte havde hjemme i en lille by ved navn Saint-Germain-en-Laye, der er beliggende cirka 20 kilometer vest for Paris. Denne fusionering var også grundlaget for den nye klubs navn; Paris Saint-Germain, der i daglig tale blot kaldes PSG.

Efter en strid i de tidligere 70’ere blev klubben delt i to. Den professionelle afdeling forblev i den bedste franske række som Paris F.C., mens amatørafdelingen fortsatte i den tredjebedste række som Paris Saint-Germain. Dog gik der ikke mange år før enhver spiller der iførte sig en PSG trøje igen var at finde i den bedste række, mens Paris F.C. røg den anden vej. Siden 1974 har PSG trøjen været en fast bestanddel af det, vi i dag kender som Ligue 1. 

PSG trøjen og striberne

Med en PSG trøje går du ikke helt galt i byen; hverken fodbold- eller stilmæssigt. Siden klubben i midt-halvfjerne blev en del af det fineste franske fodboldselskab, har striber været et tilbagevendende kendetegn på PSG trøjen. Specielt på Paris Saint-Germains hjemmebanetrøje har en enkelt eller flere striber næsten altid været en dominerende del af designet.

I 80’erne, 90’erne og det nye årtusinde har specielt ét look af en PSG trøje været synonym med klubben. En tydelig røde stribe på fronten flankeret af en dominerende, kontrastfyldt blå farve. Nogle gange med tynde hvide striber i forbindelse med den røde streg; andre gange ikke. Men netop dette udseende af PSG trøjen med de røde, blå og til dels hvide farver vækker altid gensynsglæde hos enhver fan af Les Parisiens, uanset om Paris Saint-Germain trøjen fremvises på stadion, en fortovscafe eller hjemme i sofaen.

PSG trøjens mange stjerner

Der er masser af stjernespillere, der har trukket i en PSG trøje. Specielt i det nye årtisunde har Paris Saint-Germain haft masser af ikoner, der har spillet i PSG trøjen. Blandt disse kan nævnes Zlatan Ibrahimovic, David Beckham, Neymar JR, Ronaldinho, Edinson Cavani, Kylian Mbappe, Lionel Messi og mange flere.

Men også tidligere har stjernerne flokkes om at trække i en PSG trøje. Hvem kan glemme franske Youri Djorkaeff, brasilianske Rai, den liberiske angriber George Weah eller nigerianske tryllekunstner Jay-Jay Okocha? Jo, PSG trøjen har i mange år været attraktiv at spille. Også selvom det først for alvor op gennem 10’erne tog fart med de franske mesterskaber.

Find din næste flotte PSG trøje hos SPORT 24

Uanset om du holder med den franske storklub eller blot ønsker en flot fodboldtrøje, kan du roligt bære PSG trøjen. Hos SPORT 24 finder du lige præcis den Paris Sant-Germain trøje du mangler. Tjek vores udvalg af PSG merchandise og bliv sporty klædt på, så du er klar til kamp både på og uden for banen. Mix sporty stil med smart fashion når du trækker din PSG trøje over hovedet.