Portugal fodboldtøj

4 produkter

Filtrer
KategorierVis liste
Fodbold
(4)
Fodboldtøj
(4)
SizeVis liste
122 - 128
128 - 137
137 - 147
147 - 158
158 - 170
S
M
L
XL
2XL
KønVis liste
Mænd
(2)
Drenge
(2)
Piger
(2)
Pris
DKK 550
DKK 700
MærkerVis liste
Nike
(4)
KlubVis liste
Portugal
(4)
FarverVis liste
Blå
(2)
Rød
(2)
BæredygtighedVis liste
Genanvendt
(4)
Sortering
Viser 4 af 4 produkter

Spillerne bærer Portugals fodboldtrøje med stolthed

Portugal er en stolt fodboldnation, som altid har været garant for positiv og angrebsivrig fodbold med masser af følelser. For alle portugisiske fodboldspillere er det en drøm og stor ære at få lov at spille i Portugals landsholdstrøje. Med sin røde farve og enkle design spiller den portugisiske landsholdstrøje på klassiske dyder som ære, sammenhold og en stærk nationalfølelse.

Spillerne i Portugals landsholdstrøje sikrede guld i 2016

Portugals berømte fodboldtrøje er gennem tiden blevet flot repræsenteret ved både EM, VM og OL. Forventningerne til spillerne i Portugals landsholdstrøje er per definition store og for det portugisiske folk er forhåbningerne om muligt endnu større. Portugals landshold har historisk leveret på et højt niveau ved de fleste slutrunder; dog med EM triumfen i 2016 som det uden sammenligning største resultat, landet fra den iberiske halvø har præsteret. Dette kom i hus efter en imponerende præstation, hvor Frankrig blev slået med 1-0 på hjemmebane. Derefter kunne spillerne i den Portugals landsholdstrøje juble så højt, at det kunne høres helt i Lissabon.

Ingen har været mere dominerende i Portugals landsholdstrøje end Cristiano Ronaldo

Gennem årene har mange tidligere kæmper båret Portugals røde fodboldtrøje. Tænk blot på Eusébio i 60’erne og 70’erne samt Luis Figo i 90’erne og 00’erne. Men ingen kan måle sig med målmaskinen og unikummet Cristiano Ronaldo; også kaldet CR7. Den portugisiske verdensklasse spiller – det blandt andet har Manchester United og Real Madrid på CV’et -  holder både på lands- og klubhold et tårnhøjt og næsten umenneskeligt niveau. Med et fremragende scoringsgennemsnit, et utal af trofæer samt hæder op over begge ører, er det ikke så mærkeligt, at han om nogen repræsentere sit land på fineste vis, når han trækker i Portugals landsholdstrøje.

En af grundene til Cristiano Ronaldos higen efter succes i blandt andet den portugisiske landsholdstrøje, kan være det årelange kapløb med argentineren Lionel Messi, om at blive betragtet som verdens måske bedste fodboldspiller nogensinde. Deres rivalisering kommer for al eftertid til at gå over i historien, som en af de mest legendariske, der er blevet udkæmpet inden for kridtstregerne.

Kommer den røde Portugal fodboldtrøje øverst på skamlen?

At bære Portugals fodboldtrøje forpligter og presset på landsholdet er altid enormt, da de portugisiske fans tørster efter igen at komme helt til tops og se den røde Portugal landsholdstrøje øverst på sejrspodiet.

Køb din Portugal fodboldtrøje online hos SPORT 24 eller i en af de mange fysiske SPORT 24 butikker. Følg de portugisiske stjernes kamp mod endnu en titel, hvad enten menuen står på EM, VM eller OL.