Info vedr. COVID-19! Genåbning af ALLE butikker | Håndtering af varer på lageret – Læs mere HER >

Polar

()

Polar

Polar giver dig mulighed for at måle, registrere og analysere din træning. Deres produkter er designet til både professionelle og motionister, så der er noget for enhver smag.

Den første bærbare pulsmåler

Ideen om en bærbar pulsmåler opstod på en langrendsløjpe i nærheden af den finske by Oulu i 1975. På det tidspunkt fandtes der ingen måde at måle den nøjagtige puls under træning på. I 1977 blev Polar grundlagt og siden har virksomheden udviklet teknologi til sportsudøvere. Polar lancerede den første bærbare pulsmåler nogensinde i 1982. Brandet har en ekspertise inden for både sport, fysiologi, elektronik, samt en forståelse for kundernes behov. Derfor er de stadig den dag i dag førende inden for udvikling af træningssystemer til både begyndere, motionister og eliteudøvere.

Polar er først med teknologien

1979: Virksomheden indleverer sin første patent på trådløs pulsmåling.

1982: De lancerer den første bærbare pulsmåler nogensinde.

1990: Mærkets første cykelcomputer kommer på markedet. Den kan måle hastighed, distance og puls.

1991: Polar lancerer træningsanalysesoftware til Windows.

2000: Systemerne TriFIT og BODYAge præsenteres og gør det muligt at

sammenligne biologisk alder med kronologisk alder.

Polar i samarbejde med adidas

  • I 2005 indgik Polar et samarbejde med adidas. Sammen har de lavet et system, hvor løbetrøjen og løbeskoene taler med løbecomputeren og dermed til løberen.
  • Polars motto er: Lyt til din krop
  • Virksomheden sørger for arbejde til 1200 personer verden over.

SPORT 24 glæder sig over at kunne give Polars erfaringer og teknologi videre til dig, så du også får mulighed for at følge din træning bedst muligt. Det er et brand i konstant udvikling, som hele tiden indgår i nye former for samarbejde for at give dig de bedste produkter.