Skridtbeskytter

2 produkter

Filtrer
Sortering
Viser 2 af 2 produkter

Få optimal beskyttelse med en skridtbeskytter

De fleste mænd har nok prøvet at få et hårdt spark, slag eller skud med en bold i skridtet. Ofte sker det i forbindelse med sport, og i mange sportsgrene er der bestemte positioner, hvor risikoen for at det sker er relativ stor. Derfor er skridtbeskytteren udviklet, som giver dig optimal beskyttelse af skridtet.

En skridtbeskytter er afgørende

Overordnet set virker en skridtbeskytter ved at give dig optimal beskyttelse af skridtet. Mange tror fejlagtigt, at en skridtbeskytter tager al smerte ved skud, slag og spark i skridtet. En skridtbeskytter tager ikke al smerten, men beskytter mere mod skader. De fleste beskyttere er lavet i en model, der består af en elastik omkring livet og to stropper, der går ned imellem benene. Denne model er den mest populære og giver fuld bevægelsesfrihed. En skridtbeskytter tages på, ligesom man tager underbukser på. Det vil dog være en god ide at have et par underbukser på indenunder skridtbeskytteren, da den kan have en tendens til at irritere, men det forhindrer underbukserne. Man vil dog altid kunne mærke skridtbeskytteren, så det kræver stor tilvænning at bruge en skridtbeskytter.

Skridtbeskytter til mange forskellige sportsgrene

Skridtbeskyttere bliver brugt i mange sportsgrene, og det er især i ishockey og kampsport. I ishockey er der mange skud med pucken i løbet af en kamp. Det er vigtigt, at man her beskytter sig med en skridtbeskytter, da en ishockey puck slår rigtig hårdt. I forskellige kampsport såsom kickboksning og MMA, er der mange hårde spark, og her er det også vigtigt at beskytte sig selv med en skridtbeskytter. Den bliver også hyppigt anvendt i håndbold, hvor målmanden ofte kan blive udsat for hårde skud i og omkring skridtet. Med en skridtbeskytter vil du kunne beskytte dig, som målmand, imod de hårde skud.

Fri fragt som Klub SPORT 24 medlem

Køb din næste skridtbeskytter på SPORT24.DK med det samme, så du kan spille din næste kamp med fuld beskyttelse. Du kan bestille hurtigt og sikkert online allerede i dag. Hvis du er klubmedlem, kan du få fri levering og returnering samt optjene bonus for hver gang du handler hos os. Opret en Klub SPORT 24 konto allerede nu. Husk at du har 365 dages returret og selv bestemmer om du sender retur til webshoppen eller bytter i en af vores mange fysiske SPORT 24 butikker, som du finder landet over.