⏳ KUN I DAG: Spar 20% på ALT* (Gælder ikke medlemsvarer, elektronik, FUSION og gavekort) ⏳

Padel tasker

4 produkter

Filtrer
SizeVis liste
ONESIZE
KønVis liste
Kvinder
(4)
Mænd
(4)
Drenge
(4)
Piger
(4)
Pris
DKK 350
DKK 800
MærkerVis liste
Babolat
(2)
Wilson
(2)
FarverVis liste
Grøn
(2)
Sortering
47%
Wilson All Gear Padel Taske
Wilson
DKK 600
DKK 400
ONLINEPRIS DKK 320
44%
Wilson Rak Pak Padel Taske
Wilson
DKK 500
DKK 350
ONLINEPRIS DKK 280
20%
Babolat Pure Drive Padel Rygsæk
Babolat
DKK 800
ONLINEPRIS DKK 640
20%
Babolat Pure Aero Padel Rygsæk
Babolat
DKK 800
ONLINEPRIS DKK 640
Viser 4 af 4 produkter

Få styr på udstyret med en padel taske

Når du drager afsted mod padel buret for at spille en omgang padel - tidligere kendt som padel tennis -, er der nogle få ting, der er en god ide at have med. Padel battet er en uundværlig makker, ligesom dine padel sko og ikke mindst padel boldene. Men hvor skal dit padel udstyr være? I enten din padel taske eller padel rygsæk selvfølgelig.

Kast Padel tasken over skulderen

På afstand ligner en padel taske en lille tennistaske; hvilket ikke er helt ved siden af. Padel taskens dimensioner er som oftest en smule mindre, da du ikke skal have en tennisketcher med men et padel bat i stedet. Dette er kortere end ketcheren, hvorfor det samme gælder for padel tasken.

Hvis du er mere til en padel rygsæk end en padel taske, er dette også muligt. Til forskel fra almindelige sportsrygsække har padel rygsækken som regel et beskyttende cover til håndtaget af padel battet; dette ses tit stikke op i toppen af padel rygsækken.

Med en padel taske er udstyret i orden

En padel taske er ikke bare en hvilken som helst sportstaske. Den er specifikt designet til padel. Derfor vil der altid være plads til padel boldene, ét eller flere padel bat samt dine padel sko og dit sportstøj. Derved bringer du kun de essentielle genstande til padel banen, når du fylder din padel taske eller din padel rygsæk.

Hos SPORT 24 er vi pjattede med padel aka padel tennis og alt hvad denne underholdende sport bringer til bordet. Vi har alt fra padel tilbehør til padel bat; samt alt det midt imellem. Hvilket blandt andet omfatter padel tasker. Vi er klar til at sende din nye padel taske eller padel rygsæk asap; og som VIP medlem hos SPORT 24 kan du kvit og frit sende udstyret tilbage eller returnere det i en af de mange SPORT 24 butikker, hvis ikke det er det rigtige.