Padel tennis tasker

(6 produkter)

Få styr på udstyret med en Padel taske

Når du drager afsted mod Padel buret, er der nogle få ting, der er en god ide at have med. Padel battet er en uundværlig makker, ligesom dine Padel sko, dit Padel tennis tøj og ikke mindst padel tennis boldene. Men hvor skal dit Padel tennis udstyr være? I enten din Padel taske eller Padel tennis rygsæk selvfølgelig.

Kast Padel tennis tasken over skulderen

På afstand ligner en Padel tennis taske en lille tennistaske; hvilket ikke er helt ved siden af. Padel taskens dimensioner er som oftest en smule mindre, da du ikke skal have en tennisketcher med men et Padel tennis bat i stedet. Dette er kortere end ketcheren, hvorfor det samme gælder for Padel tennis tasken.

Hvis du er mere til en Padel rygsæk end en Padel taske, er dette også muligt. Til forskel fra almindelige sportsrygsække har Padel tennis rygsækken som regel et beskyttende cover til håndtaget af Padel battet; dette ses tit stikke op i toppen af Padel rygsækken.

Med en Padel taske er udstyret i orden

En Padel taske er ikke bare en hvilken som helst sportstaske. Den er specifikt designet til Padel tennis. Derfor vil der altid være plads til Padel boldene, ét eller flere Padel tennis bat samt dine Padel tennis sko og dit Padel tøj. Derved bringer du kun de essentielle genstande til Padel banen, når du fylder din Padel tennis taske eller din Padel rygsæk.

Hos SPORT 24 er vi pjattede med Padel tennis og alt hvad denne underholdende sport bringer til bordet. Vi har alt fra Padel tennis tilbehør til Padel tennis bat; samt alt det midt imellem. Hvilket blandt andet omfatter Padel tasker. Vi er klar til at sende din nye Padel taske eller Padel tennis rygsæk asap; og som VIP medlem hos SPORT 24 kan du kvit og frit sende udstyret tilbage eller returnere det i en af de mange SPORT 24 butikker, hvis ikke det er det rigtige.