☂ Regnvejr? Se de nye gummistøvler fra bl.a. Helly Hansen og hummel lige HER ☂

Proteinbar

0 produkter

Filtrer
Sortering
Viser 0 af 0 produkter

Forkæl din krop med en proteinbar efter træningen

Med en proteinbar kan du give kroppen de fornødne byggesten i forbindelse med din træning. Derudover sikrer indtagelsen af en proteinbar efter din træning i de fleste tilfælde en reduceret restitutionstid, så du hurtigere kan træne igen og øge din træningsbelastning. En stærk og sund krop handler nemlig ikke kun om god træning, men i ligeså høj grad om, hvad du putter i munden. Derfor finder du på SPORT24.DK kun de allerbedste proteinprodukter på markedet.

En proteinbar hjælper med at genopbygge dine muskelfibre

Når du er færdig med en omgang hård fysisk træning skriger din krop nærmest på fornyet energi og protein. Under træningen nedbrydes muskelfibrene og du kan føle stor ømhed i dine muskler. For at genopbygge og styrke dine muskelfibre er det derfor vigtigt, at du indtager den rette mængde protein, hvilket du nemmest og bedst gør med en proteinbar. En proteinbar er nemlig nøje sammensat med den helt rigtige balance af bland andet protein og kulhydrat. Det anbefales, at du spiser din proteinbar inden for en halv til en hel time efter at træningen er slut. Her står vinduet nemlig åbent og kroppen er mest modtagelig for protein barens positive virkning.

SPORT 24 tilbyder høj kvalitet og hurtig levering

Hos SPORT 24 sætter vi en ære i at servicere alle danskere, der elsker at træne. Derfor finder du altid et stort og velassorteret udvalg af proteinbarer, der effektivt hjælper med at rykke dig videre i din træning, så du kan nå dine mål. Så tjek sortimentet på hjemmesiden ud og bestil trygt dine varer online - du får altid god kvalitet, høj service samt hurtig og effektiv levering!