Din indkøbskurv

Total: 0,00 DKK

Regntøj

(82 produkter)

/ 90 / Alle

(82 produkter)

/ 90 / Alle
Vi har modtaget din besked, mange tak!
Der skete en fejl, beklager. Prøv igen senere.

Regntøj til alle formål

I gennemsnit regner det tæt på hver anden dag i Danmark. Derfor er regntøj næsten en nødvendighed, hvis du cykler til arbejde, tager på vandreture, sejler eller skal på legepladsen med børnene. Lad dig ikke slå ud af udsigten til regnvejr, men find regntøjet frem og tag udfordringen op med de våde elementer!

Regntøj til aktivt brug
Når du skal på sejltur, vandretur eller spille en runde på golfbanen, stiller det store krav til regntøjet. Når du er aktiv og ønsker høj komfort, er det derfor vigtigt at vælge regntøj med fokus på:

  • Høj vandtæthed, så du ikke bliver våd
  • Høj åndbarhed, så dampen fra kroppen kan slippe ud
  • 100 % vindtæthed, for optimal beskyttelse mod nedkøling
  • God pasform, eksempelvis med strækbare områder på udvalgte steder for maksimal bevægelsesfrihed

Regntøj til børn
Børneregntøj er et must, uanset om dine børn går i dagpleje, vuggestue, børnehave eller skole. Børn leger ude i al slags vejr og mærker typisk for sent, at de er blevet våde og kolde - ofte med forkølede sygedage til følge. Derfor er kvaliteten af største betydning, når du vælger regntøj til junior. Udover at regntøjet skal være 100 % vind- og vandtæt, er det en kæmpe fordel, hvis det også er åndbart. Dette sikrer nemlig, at barnet ikke bliver gennemblødt af sved, når barnet leger aktivt på legepladsen.

Vandsøjletryk og åndbarhed
Når du skal vælge regntøj, er "vandsøjletryk" og graden af åndbarhed gode pejlemærker, der vidner om regnsættets kvalitet:

  • Vandsøjletryk måles i mm og fortæller hvor høj en (fiktiv) vandsøjle, materialet kan modstå. Hvis tallet ligger mellem 1.000 og 4.000 er materialet vandafvisende, og hvis det er over 4.000 er det vandtæt, jf. gældende EU-standard. Jo højere tal, jo mere vandtæt er regntøjet
  • Åndbarhed måles i gram per kvadratmeter over 24 timer (g/m2/24h). Åndbarhed er vigtig for at kunne komme af med overskydende varme og fugt. Jo højere tal, jo bedre åndbarhed

Herudover er det desuden ofte et udtryk for god kvalitet, hvis regntøjet er fremstillet med tapede syninger. Det vil sige, at der bag på syningen er placeret en vandtæt tape - som effektivt begrænser regnens mulighed for at trænge igennem de syninger, hvor materialerne er samlet. Dét betyder med andre ord, at du er bedre sikret mod, at det kolde regnvand trænger ind til dig.

Vedligehold dit regntøj
Hvis du ønsker, at dit regntøj skal bevare sine gode egenskaber, er det vigtigt at pleje og vedligeholde det korrekt. Dette gøres ved at vaske tøjet i skånsomt vaskemiddel og altid uden skyllemiddel. Nikwax producerer både vaskemiddel og genimprægnering, som både skåner og vedligeholder materialets funktionalitet. Selv det bedste vaskemiddel slider dog på tøjet - så uanset hvilket vaskemiddel du bruger, anbefaler vi, at du kun vasker dit regntøj, hvis det virkelig er tiltrængt.

Dårligt vejr? - kun dårlige undskyldninger!
Lad ikke grå regnvejrsdage begrænse dig - med det rigtige regntøj kan du få alle oplevelser med. Her på siden finder du et stort udvalg af kvalitets regntøj til voksne og børn. Så find dit nye regntøj og drop undskyldningerne om dårligt vejr!