Nike Vapor

6 produkter

Filtrer
Sortering
Viser 6 af 6 produkter

Perform som stjernerne med Nike Vapor

Nike Vapor er skabt med det formål at give dig de ekstra 10% på banen, der kan være med til at vende kampen til dit holds fordel. Når man snakker om fodboldstøvler, er det nærmest umuligt ikke at nævne Nike Vapor. Denne ikoniske serie er blevet båret af mange verdensstjerner på fodboldbanen, og har været med til at skabe nye aspekter af fodbold, som har givet nogle spektakulære øjeblikke rundt omkring i verden.  

Fra målmandsposten til angriber hjælper Nike Vapor dig

Uanset om du spiller nede i kassen, er den falske 9’er eller en fuldblodsboksspiller, så er Nike Vapor noget for dig. Til målposten er der skabt en serie af lækre handsker, som er med til at give dig den fordel, du skal bruge, for at redde den afgørende friløber, straffe, frispark eller komme ud af boksen og gribe bolden på hjørnespark. Du får nogle tætsiddende handsker med fleksible velcrobånd, som samtidig er enormt åndbare og komfortable. Målmandshandskerne er fremstillet med forskellige teknologier, der er designet til at give dig ekstra kontrol og greb med bolden under selv de mest vanskelige vejrforhold. Hvis du derimod spiller længere fremme på banen, vil Nike Vapor også her være en fordel. Du får tætsiddende topklasse fodboldstøvler, med features der forbedrer din boldkontrol, så du altid har et lækkert touch på bolden. Vapor støvlerne giver dig også en klasse mobilitet på banen, og er med til at sikre dig et eksplosivt afsæt med dens knopteknologier. Uanset hvor du skal spille, om det er på kunst eller græs, er Nike Vapor støvlerne det rigtige valg til dig.

Top fodboldudstyr til spillere på alle niveauer  

Om du er ungdomsspiller eller senior og ønsker en støvle, der kan give dig de ekstra fordele inde på banen, så kan Nike Vapor hjælpe dig. Det er uanset om du spiller for at kampen skal fløjtes af, så tredje halvleg kan starte, eller om du spiller for at tage dit niveau til helt nye højder og drømmer om at blive pro. Vapor serien fra Nike giver dig muligheden for at kunne tage din egen beslutning omkring, hvad du ønsker, der skal ske med dit fodboldliv.

Køb dit Nike Vapor fodboldudstyr hos SPORT 24

SPORT 24 sørger for, at du får dine lækre Nike Vapor støvler eller handsker lynhurtigt. Vi afsender allerede dine varer indenfor 1-2 hverdage, så du hurtigt kan komme ud og prøve det af ude på banen. Hvis du nu ønskede dine Nike Vapor i en lidt anden farve, er dette intet problem. Du kan trygt returnere dem hos SPORT 24 og få dig et par nye. Vi giver dig nemlig 365 dages fuld returret på ubrugte varer i original emballage. Så skynd dig ind i en af vores mange fysiske butikker eller på vores webshop og køb dine nye lækre Nike Vapor.

Få enormt mange lækre fordele som Klub SPORT 24 medlem

Som klubmedlem får du virkelig mange fordele. Du får blandt andet muligheden for gratis fragt og fri returnering ved køb af varer på vores webshop. Som medlem får du også muligheden for at optjene bonus, både når du handler i de fysiske SPORT 24 butikker og på vores webshop. Så gå ikke glip af de mange fordele og skynd dig ind og blive medlem.

Se også vores udvalg af Nike Superfly fodboldstøvler.