TYVSTART | SPAR 20% på ALT* - også på i forvejen nedsatte varer

Nike Tanjun giver dig rene linjer og et tidløst design

Nike Tanjun sneakers er kendetegnet ved rene linjer og et tidløst design, der kan anvendes til en bred vifte af forskellige hverdagslooks. Nike Tanjun skoene passer således fint til både jeans, nederdel, shorts og klassiske joggingbukser. Så ønsker du et par cool, afslappede og super moderne sneakers, er Nike Tanjun et oplagt valg. Her på shoppen finder du et spændende udvalg til både herrer, damer og børn.

Japansk for enkelhed

Tanjun betyder enkelhed på japansk og skoenes navn giver rigtig god mening, når du ser de enkle, strømlinede og moderne modeller i Tanjun-serien fra Nike. Overdelen på et par Nike Tanjun sko er fremstillet i et let og åndbart materiale, som sikrer en dejlig heldagskomfort til fødderne. Derudover er overdelen designet med et minimum af syninger, hvilket understøtter det enkle og stilrene udtryk.

Find din indre ro med Nike Tanjun på fødderne

Sålen på et par Nike Tanjun sko er både let, fleksibel og støddæmpende, hvilket giver en dejlig fri fornemmelse til fødderne, som får lov at bevæge sig naturligt og fjerlet. For at sikrer det enkle look, fungerer skumsålen både som mellemsål og ydersål, hvilket – sammen med de enkle linjer i overdelen – giver øje og sind en næsten zen-agtig ro.

Få ekstra fordele som klubmedlem

Hos SPORT 24 kan du lade dig inspirere af de lækre Tanjun modeller, så du kommer til at udstråle ro, afslappethed og selvsikkerhed. Bestil dine nye sneakers i dag og modtag dem allerede efter blot 1-2 hverdage. Du har mulighed for at bytte skoene i en af de mange fysiske SPORT 24 butikker, hvis du skulle fortryde dit køb. Husk i øvrigt, at du som klubmedlem både optjener bonus samt får fri fragt og retur, når du bestiller online.