Nike Superfly

5 produkter

Filtrer
Sortering
Viser 5 af 5 produkter

Nike Superfly – fodboldstøvler til den hurtige tekniker

Som midtbanespiller, fløj eller angriber kan det være en fordel at have fodboldstøvler, der giver dig muligheden for at være eksplosiv grundet den lave vægt og gode pasform. Pasformen og måden fodboldstøvlerne slutter tæt om din fod, er også essentiel for at skabe den gode kontakt med bolden. Det giver dig mulighed for at kunne finte som legenden Diego Maradona og lægge de dybe eller korte afleveringer perfekt som Christian Eriksen. Nike Superfly giver dig muligheden for at lave den lækre finte eller de lækre afleveringer, der bringer dit spil til et nyt niveau.

Nike Superfly giver dig muligheden for at forbedre dit spil

Med de mange spilforbedrende features Nike Superfly støvlerne giver dig, kan du tage dit spil til nye højder. Med støvlerne får du blandt andet en velsiddende og tæt pasform gennem Nikes 360 graders konstruktion, der giver dig en dejlig føling med både bold og bane. Nike Superfly giver dig også et mere strømlinet fit, hvor du ikke har alle mulige unødvendige detaljer på vristen, som kan genere dit spark og betyde, at du misser en åben målchance. Så ifør dig de tætsiddende Nike Superfly fodboldstøvler der - med sin lave vægt og super velsiddende pasform - vil skabe frygt hos dine modstandere.

Fodboldstøvler til både indendørs og udendørs brug

De fleste forbinder udelukkende Nike Superfly med en suveræn udendørs støvle. Nike Superfly fodboldstøvlerne er et fantastisk værktøj udendørs, men bestemt også et ualmindeligt stærkt våben til indendørsbaner. Indendørsfodbold har været - og er stadig - meget præget af skoen Handball Spezial. Den har dog fået en ny og meget spændende modstander i Nike Superfly. Skoens gummiydersål, som er designet til at give fuld mobilitet på banen, er perfekt til de glatte halgulve. Ydermere giver indendørsskoene dig også en super pasform samt materialer med små teksturer, der gør, at du får et let touch på bolden og kan bevæge dig frit rundt på halgulvet med bolden tæt ved foden.

Køb dine lækre Nike Superfly fodboldstøvler hos SPORT 24

Hos SPORT 24 sørger vi for, at du får dine nye lækre Nike Superfly fodboldstøvler super hurtigt, så du kan prøve dem af på banen. Vi giver dig nemlig lynhurtig afsendelse af dine varer indenfor 1-2 hverdage og hvis du er klubmedlem, giver vi dig også muligheden for gratis fragt. Som en del af denne eksklusive kundeklub får du også en returseddel vedlagt din ordre, så du nemt og gratis kan sende din varer retur, hvis du hellere vil have en anden model. SPORT 24 giver dig også altid 365 dages fuld returret på ubrugte varer i original emballage. Det gælder både når du køber dine Nike Superfly i vores fysiske butikker, men også når du handler online på vores webshop. Så køb dine nye fodboldstøvler nu og oplev de super lækre Nike Superfly på egen krop.

Bliv en del af vores eksklusive medlemsklub

Gå ikke glip af SPORT 24’s altid mega lækre tilbud både i vores fysiske butikker og på webshoppen. Som en del af vores medlemsklub vil du få mulighed for at købe en masse forskellige varer til super priser og uden tvivl finde noget der falder i din smag. Så tilmeld dig vores medlemsklub og gå ikke glip de mange attraktive tilbud.

Se også vores udvalg af Nike Vapor fodboldstøvler.