Nike sportstasker

3 produkter

Filtrer
Sortering
Viser 3 af 3 produkter

Nike sportstasker i smarte designs

Sportstaskerne fra Nike er enormt flotte tasker, du kan bruge, uanset hvor du skal hen. Det er ikke kun en optimal sportstaske, hvor der er plads til både sko, tøj og andet udstyr men også et flot accessory. Nike sportstasker er praktiske, nemme at håndtere og enormt rumlige. Udover den normale åbning i taskerne, så har taskerne som regel også nogle mindre lommer til personlige ejendele, så du undgår, at de bliver væk i det store rum. Nike sportstaskerne er lavet i et slidstærke designs. Det vil sige at uanset hvilke af de lækre og moderigtige sportstasker du vælger, vil du have glæde af din kvalitetstaske i mange år frem. Køb din super lækre og moderigtige Nike sportstaske hos SPORT 24 i dag.

Sportstasker til din hverdag

Du behøver ikke at være sportsentusiast eller fysisk aktiv hele tiden, for at have en Nike sportstaske. Nike sportstaskerne kan nemlig bruges til så meget mere end kun sport. Nike sportstaskerne er utroligt praktiske og kan bruges til alle aspekter af din hverdag. Det er uanset om det er på vej til skole, arbejde eller rejsen til udlandet, så er sportstaskerne fra Nike det helt rigtige valg. Det er de grundet, som tidligere nævnt, at taskerne er ekstremt rumlige, uden at fylde for meget, hvilket giver en stor alsidighed. Du kan også bruge den til turen i supermarkedet, hvor du her kan spare plastikposen væk og på den måde bidrage til den grønnere omstilling. Gå ikke glip af de smarte Nike sportstasker – tjek dem ud her på SPORT24.DK eller i vores fysiske butikker.

Find dine Nike sportstasker hos SPORT 24

Ved bestilling på SPORT24.DK giver vi dig lynhurtig afsendelse i løbet af kun 1-2 hverdage. Vi giver dig også muligheden for at kunne spore din pakke ved at sende dig en mail, som indeholder pakkens forsendelsesnummer, så du altid kan følge med i, hvor dine bestilte varer fra SPORT 24 befinder sig. Udover dette sikrer du dig også 365 dages fuld returret på ubrugte varer i original emballage. Det gælder både når du handler i vores fysiske SPORT 24 butikker og på webshoppen. Så du kan trygt købe dine Nike sportstasker hos SPORT 24.

Bliv en del af vores Klub SPORT 24 kundeklub og få mange gode fordele

Hos SPORT 24 giver vi dig muligheden for at blive en del af vores eksklusive kundeklub, hvor du får mange gode fordele, som du uden tvivl vil blive glad for. Du får blandt andet muligheden for gratis fragt, hver gang du handler på SPORT 24.DK. Dette er blot en af mange fordel. Du får blandt andet også:

  • Gratis returlabel vedlagt din ordre, hver gang du handler på SPORT24.DK.
  • Du optjener bonus - både når du handler i de fysiske SPORT 24 og SPORT 24 OUTLET butikker samt online på SPORT24.DK.
  • Du kan få hele din families køb registreret på samme medlemsnummer (dit medlemsnummer er dit mobilnummer).
  • Du får vores attraktive katalog før alle andre og kan dermed komme først til de gode tilbud.
  • Du kan deltage i konkurrencer med flotte præmier.
  • Du kan altid finde dine kvitteringer, hvis du logger ind på din klubkonto

 Hop ind og læs mere om vores kundeklub og tilmeld dig gratis og nemt i dag.