Nike React Miler

14 produkter

Filtrer
Sortering
Viser 14 af 14 produkter

Neutrale Nike React Miler løbesko til korte og lange distancer

Når løbeturen bliver til en daglig vane, er stabilitet og komfort afgørende. React Miler er en neutral model fra Nike, som elegant udvisker en smule af afstanden mellem neutrale løbesko og pronations løbesko. Disse sko tilbyder nemlig både et stilfuldt design og god støtte i form af den udvendige hælkappe, der giver et godt hold om hælen. Dette gør, at Nike React Miler egner sig til både neutrale løbere, og løbere som har brug for blot en anelse stabilitet i deres løbesko. Som navnet antyder er React Miler lavet til længere løbeture, hvilket især skyldes skoens langtidsholdbare og slidstærke React-skum, som giver øget stødabsorbering.

Bred sål og øget støtte

Nike React Miler er designet med en bredere forfod og hæl end mange af de andre modeller fra Nike. Dette er der også en særlig grund til. Det bredere design bidrager til øget stabilitet og derudover giver det også dine tæer mere plads. Hvis du har en bred fod og ofte har haft problemer med nogle andre modeller fra Nike, som ofte er en smule smalle, vil du uden tvivl elske pasformen i Nike React Miler skoene. Ydersålen er desuden lavet i slidstærkt gummi i de områder, hvor der typisk opstår mest slitage, hvilket både bidrager til øget holdbarhed og ekstra godt greb i underlaget.

Køb Nike React Miler online på SPORT24.DK

Når du løber, er det en stor belastning for kroppen. Hver gang du sætter foden i jorden, lander du med omkring tre gange din egen vægt. Det er en voldsom belastning for din krop. Det er netop i denne situation, at du har brug for løbesko, der kan sikre den nødvendige aflastning. Her vil løbeskoens støtte og støddæmpning effektivt hjælpe med at reducere risikoen for løbeskader. Derfor er det vigtigt, at du altid løber i de korrekte løbesko når du er ude og løbe en god lang tur. Nike React Miler er et godt bud på nogle komfortable løbesko, hvis du er nybegynder, men gerne vil have løbesko i høj kvalitet.

Hos SPORT24.DK kan du finde et stort udvalg af Nike React Miler skoene i smarte designs og flotte farver til både damer og herrer. Du kan helt sikkert finde det par, som passer dig bedst ud fra din egen stil. Jo hurtigere du får valgt dine næste Nike React Miler, jo hurtigere kan du komme ud og løbe. Bestil hurtigt og sikkert online allerede i dag og få fri fragt som klubmedlem. Husk at du har 365 dages returret og selv bestemmer, om du sender retur til webshoppen eller bytter i en af vores mange fysiske SPORT 24 butikker, som du finder landet over.