Nike React Infinity Run

8 produkter

Filtrer
Sortering
Viser 8 af 8 produkter

Neutrale Nike React Infinity Run løbesko

Uanset, om du løber lange eller korte ture, er kvaliteten af dine løbesko af stor betydning, da kroppen på en løbetur bliver belastet i langt højere grad, end når du går. Med et par Nike løbesko på fødderne bliver du flyvende på veje og stier, når ugens løbetræning skal klares med stil. Nike løbesko er således kendt og elsket for deres lave vægt, gode pasform og fantastisk komfortable støddæmpning.

Funktionel sål og overdel

Sålen i Nike React Infinity Run består af Nike React skum, hvilket både gør løbeskoene højere og bredere. Den øgede højde sørger for at du får en mere blød fornemmelse i løbeskoen, mens den bredere form er med til at give dig stabilt løb og hjælp til at udløse så meget energi som muligt hver gang du sætter af. Nike React Infinity Run giver en anden form for stabilitet på begge sider af løbeskoen, hvilket betyder at de også henvender sig til neutrale løbere. Sålen er lavet i den buede form som giver en svag fremdrift, der skal være med til at flytte løberens naturlige aftryk til midten af foden eller forfoden, hvilket skaber en naturlig følelse af fremdrift.

Overdelen i Nike React Infinity Run består af Nikes velkendte Flyknit teknologi, der er kendt for at være let og yderst behagelig. Denne helt nye version af Flyknit er både stærkere og mere holdbar end tidligere, hvilket øger levetiden for skoene. Overdelen består af tre forskellige lag, der hjælper med at holde din fod stabil samtidig med, at du også får en let og fleksibel følelse når du bevæger dig.

Velsiddende Nike React Infinity Run

Du kan finde Nike React Infinity Run løbesko til både damer og herrer. Alle er designet med velsiddende, åndbare og komfortable overdele, der sikrer en uovertruffen pasform. Løbeskoene fra Nike giver således dine fødder optimale betingelser på løbeturen. Disse løbesko kan du uden problemer anvende til alsidig løbetræning, hvor du skiftevis løber lange og korte ture.  

Stort udvalg af Nike løbesko på SPORT24.DK

Hvis du står og mangler nye løbesko fra Nike, har du mulighed for at finde de næste par på SPORT24.DK. Du kan finde mange forskellige modeller og farver samt smarte designs. Bestil hurtigt og sikkert online allerede i dag og få fri fragt som klubmedlem. Husk at du har 365 dages returret og selv bestemmer om du sender retur til webshoppen eller bytter i en af vores mange fysiske SPORT 24 butikker, som du finder landet over.