Bestil julegaven t.o.m. den 20. december kl. 12.00

Nike Phantom

(22 produkter)

Nike Phantom – Giftige støvler fra Nike

Er du dribleren, der let og elegant efterlader dine konkurrenter i støvet? Er du utilregnelig på banen og elsker at gøre fodboldspillet til en leg – og ikke bare en sport? Så skal du vælge et par Nike Phantom. Støvlen for de giftigste spillere med det store overblik.

Eksplosive Phantom

Når du ifører dig et par Nike Phantom fodboldstøvler for første gang, så vil du med det samme mærke forskellen. De er lette, elegante og sidder ultratæt på foden, så du altid har 100% føling med bolden, når du hurtigt udmanøvrer et halvt fodboldhold og placerer bolden i det fjerneste hjørne. Nike Phantom er fodboldudstyr, når det er allerbedst! Og så har de været igennem Nikes berømte designafdeling, så du er sikker på, at de står fuldstændigt skarpt.

Nike Phantom er som sendt fra himlen

Selvom alle kan kunne have godt af at spille i et par Nike Phantom, så er de produceret til at sidde på fødderne af hurtige driblemaskiner, som skal bære bolden væk fra egen halvdel. Om du er i forsvaret, midtbanen eller angrebet er ligegyldigt – Et par Nike Phantom vil gøre dig i stand til at flytte bolden hurtigere end nogensinde før. Og det vil du være glad for, når du står tilbage som kampens vinder.

Gør som stjernerne - brug Nike Phantom

Masser af store fodboldstjerner verden over spiller i Nike Phantom - og det kan du også komme til. Hos SPORT 24 finder du nemlig præcis de Nike Phantom, som passer til din, personlige spillestil! Enten her på vores webshop eller i din nærmeste SPORT 24 butik. Velkommen til fremtidens fodboldstøvler.