Nike sko

54 produkter

Viser 32 af 54 produkter
Vis flere produkter

Nike sko skaber moden

Nike er verdens største sportsbrand kendt og værdsat af børn og voksne over hele verden. Cirka 25 par Nike sko bliver der i sekundet langet over disken i alverdens sportsforretninger og webshops. Her er en god del af afsætningen på Nike modesko. Og det er Nike modesko, du kan finde og svælge i her på siden. Legendariske, innovative, modige – og trendsættere. Nike sko følger ikke bare moden, de skaber den. Det er ikke for sjov, at et par Nike modesko – nærmere betegnet Nike Mag – kan indsamle 10 millioner dollars på en auktion over ti dage. Nike sko er noget ved musikken, i går, i dag og i morgen. Det multinationale sportsbrand Nike er et statussymbol. Du kan opleve det her. 

Modesko fra Nike er alsidige og spot on

Med over 700 udgaver af Nike sko til hele familiens fødder er udvalget fra Nike noget nært enormt. Der er en god chance for, at du kan forelske dig i mere end et par sko, som falder lige i din smag. De mange modesko og sneakers byder på en fantastisk komfort og en lang række teknologier, der hver især øger dit velvære og giver dig det bedste underlag til en hektisk hverdag. I årerne 1990-2000 blev det cool at mixe sportssko med mode, og et hverdagsoutfit var ofte en tjekket kombination af Nike sko og et par modebukser toppet med en cool trøje. Nike har alle dage formået at ramme alle og samtidig ramme den individuelle stil lige på sømmet. Designerne forsyner skoene med de fedeste detaljer, udtryk og former, der både stikker ud og samtidig går fuldstændig i ét med moden og tidens tendenser. 

Brugertilpassede Nike sko hitter

Den tidligere nævnte Nike Mag sko indtjente ikke udelukkende 10 millioner dollars på grund af statussymbol og en god auktion-sag. Modellen er en af de mange Nike sko, som er designet med et brugertilpasset omdrejningspunkt. Og netop den brugertilpassede tilgang til sko har Nike udviklet og brugerne taget til sig. Du kan designe dine egne Nike sko til hele familien i alle tænkelige farver, materialer og udtryk direkte fra deres hjemmeside. Nike lytter naturligvis også til brugerne, når de designer og udvikler nye kollektioner med fede modesko, der lever op til de højeste kvalitetskrav og behov. Uanset, om det er Air Max, Nike Flyknit eller Flywire, er du klædt på med en lækker pasform, der støtter din komfort og understreger din casual og urbane stil. 

Nike sko til festkjolen og de afslappede shorts

Selv på den røde løber i Milano har sneakers indtrådt scenen, og Nike sko er en del af modebilledet spredt ud over hele verden. Modeller, skuespillere og andre hotshots trækker i sneakers til fine kjoler, nederdele, casual shorts og bukser. Du kan sagtens gøre det samme – og bære det. Her er en af de nævneværdige gange, hvor hotteste mode og komfort går hånd i hånd. Nike søger konstant den inspirerende og innovative sti, som er med til at definere Nike som verdens største og modigste sportsbrand. Der er ingen tvivl om, at Nike sko er kommet for at blive nu og langt ud i fremtiden. For når forbrugerne forandrer sig, tilpasser Nike sig og skubber dét ekstra til vores smag, stil og modebillede, så vi hele tiden får lyst til mere SWOOSH og JUST DO IT.. 

Nike og SPORT 24 – legende og let

Det kendte Nike SWOOSH mærke har printet sig ind på vores nethinde – for good; og vi er vilde med det hos SPORT 24. Med et stort udvalg af Nike sko til damer følger vi Nikes legende og innovative tilgang til sport og mode. Legen er i vores DNA, og det vil glæde os at dele den med dig, når du trækker i et par Nike sko fra SPORT 24. Køb dine sko fra Nike nemt og tilbagelænet fra sofaen eller ved et besøg i en af vores landsdækkende butikker. Du er altid velkommen til at prøve skoene, inden du køber, sende dem retur, hvis de ikke lever op til forventningerne og tage hele familien med ind i din nærmeste SPORT 24 butik, hvor I vil blive vejledt og klædt på til en aktiv hverdag i modens tegn.

Tjek i øvrigt fordelene ved at være Klub SPORT 24 medlem!

Altid gode priser, hurtig levering og 365 dages fuld returret

Hos SPORT 24 har vi noget for hele familien. Se vores store udvalg