Nike løbetights

15 produkter

Dyrk glæden med Nike løbetights

Hos SPORT 24 finder du et stort udvalg af løbetights fra Nike. De kommer i mange forskellige former, materialer, størrelser og designs. Det giver dig muligheden for at finde det par, der er helt rigtig til dig.

Nike løbetights kan du bruge til lidt af hvert. Det er ikke kun løb, som løbetights fra Nike egner sig rigtig godt til. Du kan blandt andet også bruge dem til styrketræningen i fitness, yoga og hvad ellers din sportspassion rækker til.

Det rigtige valg af løbetights

Du skal selvfølgelig altid vælge et par løbetights, som du føler dig hjemme i og som du synes er dejlige at have på. Der er dog et par enkelte ting, som du med fordel kan se efter, når du vælger dine nye lækre løbetights fra Nike. Det drejer sig om 4 features, der kan gøre din løbetur lidt bedre.

Elastikken: Her kan du med fordel vælge en bred model, der bedre fordeler trykket på maven. Er der snøre i dine løbetights, er det også en fordel at denne er blød og justerbar.

Lomme: Det er en fordel med en lille lommer, som eventuelt kan være placeret på lænden. På denne måde kan du nemlig have mobiltelefon og nøgler med på turen.

Reflekser: Du kan med fordel vælge et par løbetights med reflekser, så du er sikker og synlig når du løber i mørket.

Materialet: Her kan du med fordel vælge løbetights, der er fremstillet i polyester og elastan, da det er materialer der er smidige og svedtransporterende.

Disse 4 features finder du blandt andet i Nike løbetights – tjek det store udvalg ud på SPORT24.DK og find den rigtige model til dig.

Nike løbetights til hele familien

Nike løbetights giver dig og hele familien muligheden for at komme ud i det fri og nyde en lækker løbetur. Løbetights fra Nike findes nemlig både til damer, herre og børn. Nike løbetights bliver designet specifikt, så de passer til enten mænd, kvinder eller børn, så alle er sikret en optimal pasform.

Køb dine Nike løbetights hos SPORT 24

Hos SPORT 24 bestræber vi os altid på at give dig så meget tryghed som muligt, når du køber hos os. Derfor giver vi dig altid 365 dages fuld returret på ubrugte varer i original emballage. Det gælder uanset, om du køber i vores fysiske butikker eller om du handler på vores webshop. Vi sørger også for en lynhurtig afsendelse af din bestilling indenfor 1-2 hverdage. Hvis du er med i vores eksklusive kundeklub, giver vi dig muligheden for fri fragt. Ved køb via webshoppen vedlægger vi også en returlabel, så du kan returnere kvit og frit. Som klubmedlem får du enormt mange fordele – også når du køber Nike løbetights.

Altid gode priser, hurtig levering og 365 dages fuld returret

Hos SPORT 24 har vi noget for hele familien. Se vores store udvalg