Viser 32 af 62 produkter
Vis flere produkter

Smarte og funktionelle Nike tights

Træningstights er uundværlige når du skal i gang med at dyrke motion. De hjælper dig med at gøre din træning mere komfortabel og du vil opnå maksimal bevægelsesfrihed. Du kan også anvende dem til hverdagsbrug, når du trænger til at have noget afslappende tøj på. Et par Nike tights kan du sagtens kombinere med en smart trøje og et par sneakers. Det er blevet mere og mere normalt at benytte er par Nike tights til andre formål end blot træning.

Vælg de rigtige tights

Afhængig af, hvad du skal bruge dine tights til, er det vigtigt, at du vælger de korrekte. Hvis du skal bruge tights til løb, er fordelen ved at vælge de rigtige Nike tights, at du får en mere komfortabel og ubesværet løbeoplevelse. Materialet i Nike tightsene er udarbejdet i et svedtransporterende polyesterkvalitet, som gør at du ikke forbliver våd under din løbetur. Du skal også overveje pasformen af dine tights. Generelt skal tights sidde stramt og tæt til kroppen. På den måde mindsker du risikoen for irritation på huden. Den stramme pasform gør, at du ikke har noget stof, som hænger løst mod lårene og du vil få optimal frihed. Du kan finde Nike tights i forskellige længder afhængig af årstiden. Derfor er det en god idé at have forskellige længder tights til at skifte mellem hen over året.

Nike Pro tights

En af de populære kollektioner, som Nike har lavet når det kommer til tights, er deres Nike Pro tights. Disse tights har et enkelt design, hvilket giver dig masser af mulighed for at skabe dit perfekte look. Nike Pro tights tilbyder en mild grad af kompression, hvilket er en teknologi, der lægger pres om og stimulerer musklerne, øger blodcirkulationen og forbedrer restitutionen. Kompression fås blandt andet i tøj, sportsbind og strømper. Her får du det også i dine tights fra Nike.

Find dine næste tights fra Nike online

Nike tights giver dig den ultimative komfort både til hverdag og når du skal træne. Du kan finde et stort udvalg af Nike tights til damer og Nike tights til herrer på SPORT24.DK. Nike tightsene kan du finde i forskellige farver og styles. Du kan med sikkerhed finde det par som falder i din smag. Husk at du har 365 dages returret og selv bestemmer om du sender retur til webshoppen eller bytter i en af vores mange fysiske SPORT 24 butikker, som du finder landet over.

Tjek i øvrigt fordelene ved at være Klub SPORT 24 medlem!

Altid gode priser, hurtig levering og 365 dages fuld returret

Hos SPORT 24 har vi noget for hele familien. Se vores store udvalg