Vi har i øjeblikket længere leveringstid || 76 butikker har åbent igen - se hvilke her

Yogamåtte til mænd

7 produkter

Filtrer
StørrelseVis liste
ONESIZE
Køn(1)Vis liste
1 Valgt
Mænd
Kvinder
(9)
Mænd
(7)
Pris
DKK 50
DKK 500
MærkerVis liste
Endurance
(4)
TRENDY
(3)
FarverVis liste
Grå
(3)
Sort
(4)
Sortering
Fjern alle
Mænd
40%
Endurance Yoga NBR Træningsmåtte
Endurance
DKK 375
DKK 225
30%
Endurance 6 MM Yogamåtte
Endurance
DKK 500
DKK 350
25%
Endurance 4 MM Yogamåtte
Endurance
DKK 400
DKK 300
25%
Trendy Yogamåtte
TRENDY
DKK 400
DKK 300
20%
Endurance Kowl Yoga Håndklæde
Endurance
DKK 250
DKK 200
Viser 7 af 7 produkter

Yogamåtten sikrer optimal fokus

Yoga handler om velvære, balance og koncentration - og derfor er det yderst vigtigt, at du ikke generes og irriteres af et dårligt eller ubehageligt underlag. Med en rigtig yoga måtte i god kvalitet kan du bedre holde fokus på dine yoga øvelser og få maksimalt udbytte af din yoga session.

Større træningsudbytte med en yogamåtte

Når du dyrker yoga eller laver gulvøvelser i din fitnesstræning, er en god yogamåtte uundværlig. Med en yogamåtte i god kvalitet får du nemlig en perfekt komfort, så du opnår størst mulig træningsudbytte. Yoga måtterne er nemlig fremstillet, så de er bløde at ligge på og samtidig sikrer et stabilt underlag til alle typer øvelser på gulvet.

Vigtige egenskaber

Når du skal vælge din yogamåtte, er der forskellige forhold, som du bør have med i dine overvejelser - så du får den bedste yoga oplevelse. Nedenstående tre punkter er især vigtige at være opmærksom på, når du skal vælge en yogamåtte:

  • Skridsikker, så måtten ikke glider under dig, mens du dyrker yoga på den.
  • Blød, så du får en optimal komfort, når du skal holde en stilling i længere tid.
  • Stabil, så du nemmere kan holde balancen under yogaøvelserne.

Vægt og tykkelse

Yogamåtter fås i forskellige tykkelser alt efter hvor blødt et underlag, du ønsker. Vægtmæssigt kan der også være stor forskel på yoga måtter og typisk vil vægten hænge sammen med, hvor tyk eller tynd modellen er. De tynde, lette yogamåtter er især velegnet til dig, der rejser meget og ønsker at medbringe dit underlag, så du til enhver tid kan dyrke yoga eller lave dine træningsøvelser - uanset hvor i verden du befinder dig.

Bestil din yogamåtte online og start på yogaøvelserne

Hos SPORT 24 finder du altid yogamåtter i fremragende kvalitet, der løfter dine oplevelser med yogaøvelserne til nye højder. Tjek udvalget i de mange fysiske SPORT 24 butikker eller handl nu og her på SPORT24.dk - du modtager lynhurtigt dine varer, så du hurtigst muligt kan komme i gang med yogaøvelserne!

Mangler du nyt yogatøj i høj kvalitet? Se hele vores udvalg af lækkert yogatøj lige her.

Er du interesseret i at træne derhjemme, kan du også finde masser af inspiration i vores store univers med hjemmetræning, hvor du også finder masser af skønne yogaøvelser.