✔ Er dit barn klar til udeleg? Få tjeklisten og gode råd HER ✔

Shop efter kategori

Mest populære produkter

 1. 33%
  Endurance 3 KG Håndvægt
  Endurance Endurance 3 KG Håndvægt
  180 DKK 120 DKK
 2. 50%
  Endurance Kettlebell 7,5 kg
  Endurance Endurance Kettlebell 7,5 kg
  300 DKK 150 DKK
 3. 47%
  Endurance Exertube
  Endurance Endurance Exertube
  170 DKK 90 DKK
 4. 25%
  Endurance Slip Wheel Mavetræner
  Endurance Endurance Slip Wheel Mavetræner
  200 DKK 150 DKK
 5. 33%
  Endurance Hand Grip Adjustable
  Endurance Endurance Hand Grip Adjustable
  120 DKK 80 DKK
 6. 75%
  Endurance Yoga Wheel 32cm
  Endurance Endurance Yoga Wheel 32cm
  600 DKK 150 DKK

Styrketræningsudstyr til mænd

(8 produkter)

Kom i dit livs form med smart styrketræningsudstyr

Træn dig til en flad mave, en spændstig krop og en rå muskelmasse - og få samtidig mere energi til dagens udfordringer. Med det rette styrketræningsudstyr kan du - på en enkel og nem måde - komme i dit livs bedste form. Hjemmetræningen bliver nemlig en hel del sjovere, når dit udstyr er i orden og resultaterne hurtigere begynder at vise sig.

Større effektivitet med styrketræningsudstyr

At have det rigtige styrketræningsudstyr derhjemme er den rigtige løsning for dig, hvis du ikke ønsker at bruge din tid i det lokale fitnesscenter, men gerne vil have en flot og veltrænet krop. Du kan selvfølgelig lave mange gode og effektive øvelser uden brug af redskaber - men det kan hurtigt blive ensformigt og kedeligt. Med en smule styrketræningsudstyr får du mulighed for at peppe din træning op med sjove og spændende øvelser. Dét giver typisk også din træning et ekstra boost og sætter en ny standard for effektiviteten af din træning.

Høj kvalitet giver stor effektivitet

Her på siden finder du forskelligt styrketræningsudstyr i god kvalitet, som kan give dig en høj træningseffektivitet. Udstyret til styrketræning er småt og nemt at opbevare - så det altid er lige ved hånden, uden at fylde i stuen. Herudover er udstyret gennemtestet og giver med garanti de ønskede resultater - hvis du blot husker at træne rigtigt og kontinuerligt, uden besværet ved at skulle træne i fitnesscentret.

Bestil dit styrketræningsudstyr nu og få flotte resultater

Tjek det spændende udvalg af styrketræningsudstyr her på webshoppen eller besøg en af de mange fysiske SPORT 24 butikker. Du finder altid en række smarte produkter, som helt sikkert vil give din træning større effektivitet og højere kvalitet. Bestil online nu og oplev snart de flotte resultater!

Er du interesseret i at træne derhjemme, kan du også finde masser af inspiration i vores store univers med hjemmetræning.