☀ Sommerudsalget er i gang. Spar op til 50 % på tusindvis af udsalgsvarer HER ☀

Tenson til mænd

6 produkter

Filtrer
Sortering
Fjern alle
Mænd
Viser 6 af 6 produkter

Tenson

Det anerkendte svenske mærke fremstiller funktionelt og slidstærk udendørsbeklædning til alle aldre. Med det kvalitetsbevidste Tenson er du sikret praktisk og smart tøj til enhver lejlighed ude i det fri.

Testpanel sikrer dig den bedst mulige kvalitet

For at sikre den bedst mulige kvalitet har det svenske mærke Tenson tilknyttet et testpanel af sportsudøvere og outdoorfans til at afprøve og godkende deres produkter. Flere af sportsudøverne er professionelle og ved om nogen, hvad produkterne skal kunne tilbyde og holde til.

”A way of living”

I 1951 blev Tenson grundlagt af Paul Rydholm, som fik ideen til at stifte Tenson i en ung alder. I den svenske kystby Varberg fulgte Paul Rydholm sin fars herretøjsbutik og dens kunder tæt under sin opvækst i 1940erne. Her begyndte han at undre sig over, hvorfor funktionaliteten i datidens tøj ikke var bedre. Han undrede sig blandt andet over, hvorfor der ikke var lommer nok i et par bukser, eller hvorfor der ikke fandtes en hat, der passede til cykling – det blev Pauls mission at sørge for, at dette blev produceret.

Funktionalitet i højsædet

1951: Paul gik hele vejen og etablerede sin egen virksomhed, Tenson, med fokus på tøj af høj funktionalitet, som er skræddersyet til et aktivt udendørsliv.

1960erne: På en messe i Tyskland fik Tenson meget opmærksomhed på trods af en hjemmelavet og uprofessionel stand. Det gav hurtigt ordrer fra England, Tyskland og Schweiz. Kollektionen udvides samtidig til outdoor-beklædning til jagt, sejlads og ski.

1967: Golfbeklædning introduceres i Tenson.

1972: Cross country-skitøj og den legendariske Himalaya-jakke bliver en del af Tensons sortiment.

1990erne: Tenson er det førende outdoor-mærke i flere europæiske lande.

Cykelhat og kvalitetstestning

  • Tenson ejes i dag af Unlimited Sports Group i Holland.
  • Når Paul Rydholm skulle godkende en ny jakke, kunne han finde på at tilbringe mere end et døgn udendørs for at sikre, at jakken levede op til forventninger om varme, vind og vandsøjletryk.  
  • Paul Rydholms første produkt var en cykelhat, som blev opkøbt af cykelproducenten Monark.

Med denne succeshistorie er vi hos SPORT 24 glade for at kunne dele Tensons outdoor-sortiment med dig og samtidig give dig rig mulighed for flere succesoplevelser i det fri.