☀ Sommerudsalget er i gang. Spar op til 50 % på tusindvis af udsalgsvarer HER ☀
Mols

Mols til mænd

34 produkter

Filtrer
Sortering
Fjern alle
Mænd
Viser 28 af 34 produkter

Mols

Inspireret af Mols Bjerges fantastiske, uspolerede natur, er Mols rendyrket kærlighed til friluftslivet. Den trofaste rejsepartner, som aldrig svigter, hvad enten du skal på vandretur i bjergene, på telttur med familien eller bare vil være forberedt på al slags vejr på den næste tur ud i det blå. Alt er designet med gennemtænkte, funktionelle detaljer, der garanterer maksimal komfort – og med en klar vision: Gå aldrig på kompromis – hverken med kvaliteten eller din eventyrlyst.

Med en kollektion der rummer alt fra telte, soveposer og liggeunderlag til vandrestøvler, gummistøvler, shorts, fleece og uldent undertøj, klæder Mols dig godt på. Uanset hvor du skal hen og uanset årstiden.

Mols designes og produceres af danske SPORTS GROUP DENMARK med hovedsæde i den midtjyske by Funder. SPORTS GROUP DENMARK har en lang og god tradition for at designe funktionelt, praktisk og smart sportstøj og udstyr til eventyrlystne danskere. Mols-kollektionen fremstilles derfor med nøgleord som grundighed, kvalitet og komfort i fokus – og altid til den helt rigtige pris.