Info vedr. COVID-19! Genåbning af ALLE butikker | Håndtering af varer på lageret – Læs mere HER >

Mest populære produkter

 1. 46%
  Salomon Rodica GTX Vandresko Herre
  SALOMON Salomon Rodica GTX Vandresko Herre
  1.300 DKK 700 DKK
 2. 50%
  Karrimor Supa 5 Vandresko Herre
  Karrimor Karrimor Supa 5 Vandresko Herre
  800 DKK 400 DKK
 3. 46%
  Salomon Fortaleza GTX Vandresko Herre
  SALOMON Salomon Fortaleza GTX Vandresko Herre
  1.300 DKK 700 DKK
 4. 38%
  Salomon XT Asama GTX Trail Løbesko Herre
  SALOMON Salomon XT Asama GTX Trail Løbesko Herre
  1.300 DKK 800 DKK
 5. 50%
  Karrimor Helix Low Weathertite Herre
  Karrimor Karrimor Helix Low Weathertite Herre
  1.000 DKK 500 DKK
 6. 44%
  Endurance Treck Trail Sko
  Endurance Endurance Treck Trail Sko
  800 DKK 450 DKK

Fritidssko til mænd

(44 produkter)

Stort udvalg af fritidssko til mænd

Hos SPORT 24 har vi et stort udvalg af fritidssko til herrer. Vores udvalg dækker over mange forskellige sko til et hav af aktiviteter. Vores sortiment indeholder for eksempel:

 • Vandresko til udendørslivet
 • Trail-løbesko til en tur i skoven 
 • Outdoor-sko til friluftsmennesket
 • Trekkingsko til den aktive mand
 • Støvler til de kolde måneder
 • Åbne vandresko til våde ture

Vores fritidssko til herrer er designet med en velsiddende pasform, som sikrer dig god støtte til dine fødder. Derudover er du sikret god komfort og støddæmpning samt god bevægelighed.

Fritidssko til mange formål

Hvad enten du skal på arbejde eller tage en ven eller familien med ud på en gåtur eller måske endda på en vandretur, så har vi sko til formålet. En god fritidssko til mænd er en forudsætning for en god dag. I vores fritidssko er der en række funktioner, der giver dine fødder velvære. GoreTex-membran holder både vand og skidt ude, og lader dine fødder ånde. Den kraftige og grove ydersål sikrer dig et solidt fodfæste på alle typer underlag, så du kan overkomme mudrede stier og stejle bakker. Vores herrefritidssko til blandt andet løb i naturen er udstyret med Quicklace-snøresystemet, som lader dig stramme skoen med et enkelt træk.

Fritidssko til outdoorlivet

Til den aktive mand, der gerne nyder udendørslivet, har vi også den helt rigtige type sko. Vores fritidssko til herrer dækker nemlig også over vandresko og trekkingsko samt almindelige outdoorsko. Vi har f.eks. åbne outdoorsko, som lader dine fødder ånde, og som lader vand løbe ud af skoen gennem det hullede mesh-system i skoens overdel. Dette giver dig også mulighed for at anvende skoen på kanoture, uden at få tunge og våde sko. Vi har også fritidssko til herrer med både nedtrædelig eller formstøbt hælkappe, så du kan vælge model efter behov.

Beskyt dig mod vind og vejr med fritidssko til herrer

Når temperaturen falder, så er det ikke sikkert, at dine gamle sko kan holde dig varm længere. Derfor har vi hos SPORT 24 sørget for solide og varme støvler, som sikrer dig varme og tørre fødder på selv de koldeste dage. Vores støvler er både vand- og vindtætte samt varmeisolerende og med god åndbarhed. En opkradset foring holder på varmen, så du ikke får kolde fødder. Når du handler fritidssko til herrer hos SPORT 24, så sørger vi for levering efter 1-2 hverdage. Du har altid 365 dages returret samt mulighed for ombytning i fysiske SPORT 24 butikker i hele landet.