HUSK at du altid har 365 dages returret hos os. Du kan derfor trygt vente med at bytte eller returnere til butikkerne åbner igen.

Lygter & reflekser

12 produkter

Filtrer
KategorierVis liste
Løb
(9)
Løbeudstyr
(9)
Træning
(1)
Træningsudstyr
(1)
Cykling
(8)
Cykeludstyr
(8)
Øvrige
(1)
ØVRIGT UDSTYR OG TILBEHØR
(1)
Outdoor
(2)
Outdoor udstyr
(2)
StørrelseVis liste
36L
ONESIZE
Køn(1)Vis liste
1 Valgt
Mænd
Kvinder
(12)
Mænd
(12)
Drenge
(10)
Piger
(10)
Pris
DKK 20
DKK 200
MærkerVis liste
Endurance
(1)
Montson
(1)
Salzmann
(10)
FarverVis liste
Gul
(9)
Sort
(2)
Sortering
Fjern alle
Mænd
Viser 12 af 12 produkter

Lygter & reflekser til din cykeltur

Uanset, om du motionscykler eller bruger cyklen som transportmiddel, er lygter og reflekser et nødvendigt udstyr til dig og din cykel. Her på siden finder du et bredt udvalg af lygter og reflekser både til dig og cyklen. Du bliver klædt på, så du sikkert og synligt kan færdes i trafikken.

Innovative cykellygter giver tryg komfort

I dag er en cykellygte ikke bare en cykellygte. Modellerne er fyldt med funktionelle og tekniske egenskaber, der bidrager til en større køreglæde.

De fleste cykellygter er udstyret med et energibesparende og samtidig yderst effektfuld LED lys. LED lyskilden giver et fremragende udsyn i mørket, og modkørende spotter dig nemt på lang afstand.

Mange cykellygter giver dig også muligheden for at vælge mellem flere lysstyrker og frekvenser på for- og baglys, hvilket også øger din tryghed i sadlen, da du kan tilpasse lyskilden alt efter forholdene.

Cykellygterne hos SPORT 24 tilbyder dig:

  • Holdbar kvalitet
  • Kraftig lyskilde
  • Tilpasningsmuligheder
  • Godkendt synlighed

På med reflekserne

Cykellygterne er naturligvis det, du først og fremmest skal have styr på, når du cykler i mørke. Dernæst er det bestemt ikke en dum idé at tilføje nogle gode reflekser til dit cykeloutfit.

Der findes mange forskellige reflekser, som påsættes og bruges på forskellig vis. Her på webshoppen har vi alverdens reflekser, som du kender dem og nogle, du selv kan designe.

Sæt reflekser på strategisk udvalgte steder som arme, ben, ryg og front, som er de mest blottede steder, når du sidder på cyklen. De fleste reflekser er designet med en stærk trafikgul, som du kender den, og som også gør dig ekstra synlig derude.

Det er vigtigt, at du føler dig tryg og sikker, når du er aktiv i trafikken. Du får mest komfort under din sport eller transporttid, når du er overbevist om, at du kan ses af andre trafikanter. Køb dine cykellygter og reflekser på SPORT24.DK, så kan du have udstyret klar til en cykeltur indenfor 1-2 hverdage. Som VIP-medlem sender vi fragtfrit uanset beløbets størrelse.