Mest populære produkter

 1. hummel First Seamless Træningstrøje Herre
  hummel hummel First Seamless Træningstrøje Herre
  250,00 DKK
 2. hummel First Seamless Korte Træningstights Herre
  hummel hummel First Seamless Korte Træningstights Herre
  150,00 DKK
 3. Peak Performance Spirit Skiundertøje Herre
  Peak Performance Peak Performance Spirit Skiundertøje Herre
  500,00 DKK
 4. Nike Pro Warm Træningstrøje Herre
  Nike Nike Pro Warm Træningstrøje Herre
  380,00 DKK
 5. 50%
  Endurance Tune Midlayer Løbetrøje Herre
  Endurance Endurance Tune Midlayer Løbetrøje Herre
  500,00 DKK 250,00 DKK
 6. 43%
  Endurance Lebay Løbetrøje Herre
  Endurance Endurance Lebay Løbetrøje Herre
  350,00 DKK 200,00 DKK

Løbeundertøj & mellemlag til mænd

(43 produkter)

Svedtransporterende løbeundertøj til herrer

Her på siden finder du et stort udvalg af varmende mellemlag og svedtransporterende løbeundertøj til herrer. Løbeundertøjet skal sørge for at lede sveden væk fra huden, så du holdes tør og godt tilpas under træningen, mens mellemlagene skal være lette og isolerende, så komforten er i top på de kolde træningsdage.

 

Let, funktionelt og fleksibelt løbeundertøj

Når du skal købe nyt sportsundertøj og løbeundertøj til herrer anbefaler vi, at du vælger modeller i lette og funktionelle kvaliteter. Derudover skal løbeundertøjet være fremstillet i et fleksibelt materiale og være forsynet med flade syninger, så du får en tætsiddende pasform med masser af bevægelsesfrihed og et minimum af gener. På den måde sikres du en optimal løbekomfort, så du kan fokusere fuldt ud på din løbetræning.

 

Få ekstra power med støttende sportsundertøj

Du finder også løbeundertøj med kompressionsstøtte i udvalget her på siden. Denne type sportsundertøj giver musklerne ekstra støtte, hvilket kan give større udholdenhed og ekstra power i træningen - samt reducere restitutionstiden.

 

Varmende mellemlag til de kolde træningsdage

Et godt mellemlag til herrer er fremstillet i en blød, let og varmende kvalitet, der isolerer mod kulden, så du holdes varm og tilpas. Typisk er modellerne opkradsede på indersiden, for at sikre en blød og varmende komfort. Mellemlagene har ofte en lille, beskyttende krave og en lynlås i halsen, mens der i ærmeafslutningerne kan være placeret tommelhuller for at sikre et optimalt fit.

 

Stort udvalg af funktionelt sportsundertøj til mænd

Her på webshoppen finder du altså et spændende udvalg af mellemlag og løbeundertøj til herrer. Uanset om du søger svedtransporterende sportsundertøj eller varmende mellemlag til løb, tilbyder SPORT 24 et godt udvalg i absolut topkvalitet. Bestil online her på SPORT24.DK og modtag dine varer efter kun 1-2 hverdage. Du har 365 dages returret og kan naturligvis bytte i en af de fysiske SPORT 24 butikker - eller sende retur til webshoppen. Rigtig god løbetur!